#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Ziaristi amenintati pentru ca filmau taierea copacilor din Parcul Custozza

Ziaristi amenintati pentru ca filmau taierea copacilor din Parcul Custozza

Revista nr. 93 | 15-07-2011 | Alexandru Mitchievici


Ruşinos, dar trăim în Alba Iulia. De asemenea, trăim în România, ceea ce e prea mult. Merităm altceva, o ţară normală!

Câţiva jurnalişti albaiulieni au fost ameninţaţi astăzi cu bătaia pentru că filmau şi fotografiau distrugerea Parcului Custozza. Ziariştii au fost împinşi şi ameninţaţi pentru că au avut curajul să filmeze şi să fotografieze Parcul Custozza.

Din pacate nu este primul asemnea incident din Parcul Custozza. În urmă cu 4 luni, un alt ziarist a fost agresat pentru că fotografia distrugerea Parcului Custozza.

În jumătatea sudică a Parcul Custozza au mai rămas cam 14-16 copaci maturi... restul au fost tăiaţi.

(vom reveni)

  *Agresorii jurnaliştilor sunt doi angajaţi care lucrează pentru Grup Corint... sau pentru Primăria Alba Iulia. Nu ştim pentru cine lucrează muncitorii din Cetate, că este un singur şi acelaşi interes! Aceeaşi Firmă!


Ziaristi amenintati pentru ca filmau taierea copacilor din Parcul Custozza Ziaristi amenintati pentru ca filmau taierea copacilor din Parcul Custozza Ziaristi amenintati pentru ca filmau taierea copacilor din Parcul Custozza Ziaristi amenintati pentru ca filmau taierea copacilor din Parcul Custozza Ziaristi amenintati pentru ca filmau taierea copacilor din Parcul Custozza Ziaristi amenintati pentru ca filmau taierea copacilor din Parcul Custozza Ziaristi amenintati pentru ca filmau taierea copacilor din Parcul Custozza Ziaristi amenintati pentru ca filmau taierea copacilor din Parcul Custozza
Taguri: ziaristi, albaiulieni, amenintati, cu bataia,filmau, taierea, copaci, parc, Custozza, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (13)

Alexandru Cora
16-07-2011
Sa facem cat mai cunoscut cazul! Sa trimitem mailuri de nemultumire la firma asta si la Primaria Alba-Iulia.
Raspunde
dyutza
16-07-2011
intamplator il cunosc pe domnul acela cu camasa in carouri...si nu cred ca a adus injurii domnului fotograf....este un om cu mare credinta in Dumnezeu .....cred ca uneori, sageata cu care obsedant tintiti spre firma Corint, s-ar putea intoarce spre voi .
Raspunde
 
dinel
25-07-2011
acel domn nu este acela cu frica de dumnezeu...este un infractor de drept comun, un bataus al corintului, un gibon de paza a lui Sabau. Il conosc si eu si va garantez ca omul acela se pricepe la injuraturi si la blesteme.....Si daca nu il vede nimeni mai si pocneste pe cite unul daca ii cer stapanii
Alexandru Mitchievici
16-07-2011
Ce tare iasa parcul :) imi place foarte mult, pacat ca scarbele de la PSD sunt niste ofticati si ar face orice sa isi arate prostia. In momentul cand va fi gata cetatea va arata superb. Bravo primariei si bravi primarului municipiului Alba Iulia Mircea Hava. PS: cel mai de rahat site www.plaiuluminatu.ro
Raspunde
Autorul
16-07-2011
Asta ultimul care a scris coment e un retard. Lasa-mi un numar de telefon. As vrea sa-ti vad fata limitata...
Raspunde
Coleg
16-07-2011
Alexandru Mitchievici tin sa te informez ca ii cunosc pe cei care scriu la Plaiu Luminatu si sunt oameni de nota 10 si jurnalisti la fel. Daca tu consideri ca aceasta revista electronica este de rahat atunci nu mai urmarii articolele postate in ea. Nu cred ca esti in masura sa apreciezi tu calitatea revistei cat despre cum va arata ceatea la final este parerea ta si dane voi noua si altor oameni sa nu fim de aceiasi parere cu tine. As vrea sa te vad atunci cand este gata cetatea cum te mai plimbi tu la 12 la amiaza pe canicula unde a fost parcul custoza si cat de bine iti va fi daca cum era inainte nu ti-a palacut... Plimbare placuta!
Raspunde
marius
17-07-2011
Se exagereaza de ambele parti, ca de obicei. Mentalitati tribale. Daca esti "galben" esti rau. Daca esti "mov", om bun, "nu luam scalp la tine". Dam vina pe cei care ne conduc uitand ca noi suntem cei care ii alegem. Nu stiu ce ne face sa credem ca suntem diferiti in functie de culori, scara ierarhica, meserie...De fapt, stiu, insa nu vreau sa jignesc pe nimeni.Vina de a fi pe ultimul loc in Europa, la majoritatea indicatorilor, ne apartine in intregime, noua tuturor. P.S. Cu greu mai gasesti o culoare "nepatata".
Raspunde
Autor
17-07-2011
Pentru Matius... Din pacate tu reprezinti o voce a rezonabilitatii.... Dar revista Plaiu Luminatu nu reprezinta interesel nic unei culori politice. Eventula sprijinim verdele, natura si sanatatea! Cu respect sincer!
Raspunde
Auttor
17-07-2011
Pentru Marius 2.... Completare. Cele mai multe voci sunt radicale, nerezonabile, extremiste, politicianiste. Ca si tine, noi credem ca suntem rezonabili. Apreciem echilibrul ...... si tot ceea ce este verde. Credem ca un oras fara parcuri nu se poate numi parc. Cu asta, basta! Marius, iti apreciem punctul de vedere neutru si obiectiv.
Raspunde
marius
17-07-2011
Imi pare rau sa-ti spun, articolele tale sunt partinitoare. Mereu au aceeasi tinta, iar cuvinte ca si stalinisti, slugi, etc, etc, etc, nu dau o nota de echilibru. Am facut aceasta precizare pentru ca ceea ce am scris anterior, am facut-o incercand sa echilibrez pozitia ta si a celor care au criticat articolul intr-un mod care nu face cinste nimanui. Am crezut ca ai inteles asta.
Raspunde
Autorul
17-07-2011
Probabil ai dreptate.... Putina moderatie, sau mai multa, nu strica nimanui. Pe de alta parte, vom lua in considerare orice punct de vedere exprimat civilizat, chiar daca nu suntem de acord cu el...
Raspunde
Alexandru Mitchievici
18-07-2011
Marius, cred ca articolele sunt mai mult decat partinitoare. As vrea si eu sa stiu cei care adiministreaza acest blog sau ce este din ce partid politic fac parte... Din pacate aceasta revista nu reprezinta verdele sau natura este creata pentru a scoate in evidenta greselile sau minusurile unui partid politic si a persoanelor de la conducere. Se scrie numai de rau de PDL, numai de bine despre Potor si altii din PNL sau PSD... asa ca va rog aveti macar bunul simt si recunoasteti ca sunteti de partea unor partide politice care lupta impotriva conducerii actuale. Multumesc
Raspunde
Autorul
18-07-2011
Penrtu cel dinainte. Nu poti sa critici partidele politice din Opozitie, pentru ca pur si simplu nu fac nimica (nici bun, nici rau). Asa-i in Opozitie. Cand vor ajunge la Putere, avem munitie si pentru liberali si pentru social-democrati. Repet inca o data, vad ca unii inteleg greu! Suntem ziar care dorim sa promovam spiritul cetatenesc responsabil (adica sa nu mai stam pe margine) si sa aparam natura)... Drept urmare orice distrugere a mediului, a spatiilor verzi o vom taxa la maxim.
Raspunde
Vosi
06-08-2011
Asteptam cu nerabdare anul 2012... Speram ca Hava va face si o piscina in Cistozza. Se va potrivi piscina cu cele 50 de grade Celsius din fostul parc.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>