#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Salvatorul Ioan Dirzu zace langa noi, dar noi nu-l vedem... declara in gluma senatorul Alexandru Peres

Salvatorul Ioan Dirzu zace langa noi, dar noi nu-l vedem... declara in gluma senatorul Alexandru Peres

Revista nr. 92 | 24-07-2011 | Alexandru Mitchievici


În conferinţa de presă săptămânală, senatorul Alexandru Pereş l-a luat peste picior pe Ioan Dîrzu (preşedintele PSD Alba) pentru că Dîrzu şi-a declarat public îngrijorarea manifestată pentru situaţia economică din SUA şi Europa.

Senatorul PDL Alba Alexandru Pereş: „Este o reacţie de surprindere privind un pasaj dintr-un articol care, fără nici o glumă, m-a cutremurat, şi nu ştiu cum de nu mi-am dat seama până acum de dimensiunea diplomatică transatlantică a preşedintelui PSD Alba, Ioan Dîrzu, cel care este extrem de îngrijorat de situaţia economică din SUA şi Europa... Şi chiar mă gândeam ce ar putea să propună dl. preşedinte doctor Ioan Dîrzu - în afară de tot felul de cearceafuri şi din astea - de exemplu lui Barack Obama sau lui Angela Merkel, cancelarul Germaniei?

Până la urmă însă m-am liniştit, când am văzut că de fapt e vorba totuşi de măsura anti-criză USL-Ponta, acea troică Banca Naţională-Guvern şi sigur partidele politice, prin care Ponta şi Antonescu să fie principalii susţinători ai acestei idei şi categoric probabil locotenentul Ioan Dîrzu care vrea după acest afiş (n.a. - fluturând un mic afiş electoral) să aducă pentru Alba Iulia un nou început şi sigur idei noi. Acum, de ideile dlui Dîrzu cred că toată lumea s-a lămurit. Noi încercăm să ne continuăm de fapt activitatea şi să aducem într-adevăr o altă dimensiune, românească de fapt, şi autohtonă municipiului Alba Iulia şi sigur capitalei de suflet a tuturor românilor.   

Chiar mă gândeam, iată lângă noi, „zace” salvatorul, şi noi nu vedem. Omul cu soluţii vitale pentru viitorul românilor „zăcea” lângă noi şi noi nu vedeam. Este o mare greşeală pe care sigur am făcut-o eu personal şi toţi locuitorii din Alba Iulia. Asta este o reacţie la un articol care spune aşa: „Ioan Dîrzu a declarat că USL este extrem de îngrijorată de situaţia economică din SUA şi Europa”.

În ultima vreme, preşedintele PSD Alba Ioan Dîrzu este tot mai des subiect de glume la sediul PDL Alba, din partea senatorului Alexandru Pereş, Vasile Crişan...

 

Taguri: salvatorul, Ioan Dirzu, zace, langa, noi, nu vedem, gluma, senator, Alexandru Peres

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>