#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Programul Festivalului de Folk Ziua de Maine 2009, editia a V-a

Programul Festivalului de Folk Ziua de Maine 2009, editia a V-a

Revista nr. 5 | 03-11-2009 | Alexandru Mitchievici

Pornit la drum în anul 2005 de la o idee a folkistului albaiulian Vali Şerban – noi îl considerăm albaiulian chiar dacă locuieşte la Oarda – Festivalul Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine”, organizat de CJ Alba, a ajuns la ediţia a V-a.
În prima seară – vineri, 13 noiembrie – vor urca pe scenă: Grupul Poesis, Mircea Florian – pentru prima dată la Alba Iulia, Mihai Mărgineanu – cel pe care îl iubeşte femeile.
Sâmbătă, 14 noiembrie, vin pe scenă: Vali Şerban şi Pasărea Colibri (într-o formulă evident fără Florian Pittiş, cel atât de dorit la „Ziua de Mâine”; Moţu a părăsit această lume în 2007, fără să fi sosit vreodată la festivalul albaiulian). Un moment special va fi dedicat Tatianei Stepa, cea trecută în lumea drepţilor în acest an – o artistă care s-a aflat de două ori pe scena festivalului albaiulian.
Duminică, 15 noiembrie: după Gala laureaţilor vor susţine recitaluri: Daniel Avram, Florin Săsărman, Narcisa Suciu, Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi.
Festivalul va cuprinde cafenele de discuţii pe marginea muzicii folk şi va beneficia de un club al festivalului, în fiecare seară, la FortH din Şanţurile Cetăţii.

Taguri:folk, Alba Iulia, Ziua de Maine, Vali Serban

Ratari

Criticisme (2)

dragos
04-11-2009
unde pot gasi si eu date despre inscrierile in concurs...ca am cautat si nu am dat de ele...un regulament...etc...
Raspunde
Mitchievici
05-11-2009
Inscrierile, concurs si altele sunt facute de Consiliul Judetan Alba... La telefonul 0749.27.95.39 poti primi mai multe informatii de la organizatorii festivalului, cei de la CJ Alba.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>