#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
La Blaj are loc Cupa Campia Libertatii la cros

La Blaj are loc Cupa Campia Libertatii la cros

Revista nr. 81 | 03-05-2011 | Alexandru Mitchievici


Sâmbăta 7 mai, la Blaj, va avea loc o nouă ediţie a binecunoscutei competiţii de cros „Cupa Câmpia Libertăţii”. Întrecerea este organizată de Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Blaj, Direcţia pentru Sport a Judeţului Alba, Asociaţia Judeţeană de Atletism Alba şi Atletic Club Mica Romă Blaj

Competiţia se va desfăşura pe trei categorii distincte, plecarea şi sosirea urmând a avea loc în centrul oraşului Blaj, în faţa hotelului Târnavele.

Programul de start este următorul:
Ora 10.00 – proba de 600 de m copii, categoria II, (născuţi în anul 2000 şi mai mici), masculin şi feminin
Ora 10.10 – proba 1.000 de m, copii, categoria I, (născuţi 1996-1998), masculin şi feminin
Ora 10.20 – proba de 4.000 de m, juniori III, II, I; seniori; veterani; (născuţi 1997 şi mai mari) masculin şi feminin

Câştigătorii fiecărei curse vor fi recompensaţi de către organizatori cu premii şi diplome. În cursele de 600 de metri şi 1.000 de metri vor fi premiaţi primii trei clasaţi. La cursa de 4.000 de metri vor fi premiaţi primii 10 sosiţi, atât la feminin cât şi la masculin, indiferent de categoria de vârstă.

Înscrierile pentru participarea la competiţie se fac în ziua concursului, începând cu ora 8,00, în faţa Hotelului Târnavele din Blaj.

 

Taguri: Blaj, Mica Roma, cupa, Campia, Libertatii, cros, 7 mai, premii, diplome

Ratari

Criticisme (2)

schemmel rolf constantin
20-12-2013
pentru viitorul copiilor in rominia ,sportul joaca intodeauna un rol de dezvoltare psichica si organica .citat: MENSANA IN CORPORESANA. Cu erspect si sinceritate al dumnevoastra fost elev in blaj Schemmel rolf constantin. La multi anii cu fericire si mult noroc generatiei noi din blaj si in toaota tara.2013
Raspunde
schemmel rolf constantin
02-05-2016
istoria din de la blaj este una din cele mai deosebite locuri unde istoria rominiei a pus bazele romaniei moderne. am avut prilejul sa traiesc in orsul blaj si sa iau parte la citeva evenimente din anumiti ani. Eu respect toti calsicii istoriei romaniei Cimpia libertati am vizitato dupa 55 ani din nou .Sa fiu sincer am avut un momment incare de citeva ore si am incercat sa ma transpun in acele timpuri tulburatoare dar si de o mare eceptie pentru toti rominii din acea perioada. Sint mindru ca Eu am avut parte sa analizez cu ajutorul marelui Poet si geniul europei nemuritorul Mihai eminescu si alti clasici renumiti in Europa, ca de exemplu Vasile Alexandri Nicolae iorga, Vlahuta, Mirce eliade si Multi altiidin marii maestrii si iluministii care pentru minne ramin nemuritori. Eu stiu ca tara trece prin multe evenimente mai bune sau mai rele totusi rominia este deosebit prin cultura de valoare si inestimabila . Noi in strainatate urmarim in fiecare zi ce in Rominia se petrece . Pentru ca si eu iubesc tara asta sin unul din marii admiratori si in viziunea mea eu vad Romania ca omama frumoasa dar foarte ranita. Faceti tara din nou frumoasa si rugativa la bunul dumnezeu sa ierte trecutul pentru ca rominia este foarte deosebita si misterrele ei sint divine. In momentele de reculegere sint in rugaciunea mea tot timpul in tara pentru ca eu mam nascut aici si am plecat lumea sa o cunosc. Acum doresc numai ca respect si sinceritate Special judetului alba iulia si blaj sa va urasc mult noroc in viitor generartiei noi si iubirea pentru stramosiilor vostrii in vecii in inimile voastre sa le pastrati. Ce osa vina si cum o sa vina nu stim dar una pot sa va spun aveti grija de rominia pentru ca este ultima petec de pamint unde lumea se invirte altfel ca si in alte tari. Cu respect si loyalitet pentru frumoasa rominie Mama noastra si ingerul pazitor. Veritas et invincibile in eternitas, cu respect Schemmel Rolf Constantin . Bibleotecka de stiinte in Europa.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>