#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Cugireanul Rares Andriuc convocat intr-un lot al Federatiei Internationale de Tenis

Cugireanul Rares Andriuc convocat intr-un lot al Federatiei Internationale de Tenis

Revista nr. 81 | 03-05-2011 | Alexandru Mitchievici


Sportivul legitimat la CSO Cugir, condus de profesorul Mihai Adrian, a fost selecţionat într-un lot internaţional. Practic, Paul Rareş Andriuc se va pregăti centralizat în cadrul organizat de Federaţia Internaţională de Tenis. După cum am fost anunţaţi, u fost selecţionaţi 3 jucători ai lumii printre care şi Rareş Andriuc.

Paul Rareş Andriuc este de 5 ori medaliat cu aur la Campionatul Naţional de Tenis. De asemenea, este locul 5 în lume la categoria sa de vârstă.

„Sunt foarte fericit că mă pot pregăti în Franţa şi Germania cu cei mai buni jucători ai lumii. Vreau să mulţumesc în mod special tatălui meu, Nicolae Bâldea, pentru toata susţinerea şi increderea pe care o are în mine, precum Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir şi nu în ultimul rând antrenorului din Italia – Corrado Barazzutti, căpitan de Cupa Davis (şi fost locul 7 în lume).

Tânarul tenismen cugirean ar putea beneficia în curând şi de sprijin din judeţul Alba. Consilierul judeţean Mihai Nicuşor, care este un împătimit al tenisului, a ridicat problema lui Rareş Andriuc în cadrul Consiliului Judeţean Alba – instituţie care ar putea lua decizia sprijinirii sportivului din Cugir.

 

Taguri: cugirean, Rares Andriuc, convocat, lot, federatia, internationala, tenis, Cugir, Corrado Barazzutti

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>