#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Alba Golf Challenge, editia a VII-a, un frumos remember pentru Giorgio Tomaselli si Paul Tomita

Alba Golf Challenge, editia a VII-a, un frumos remember pentru Giorgio Tomaselli si Paul Tomita

Revista nr. 81 | 01-05-2011 | Alexandru Mitchievici


Sâmbătă, 30 aprilie 2011, zi istorică pentru Alba Golf Challenge şi pentru Clubul de Golf „Paul Tomiţă” de la Pianu de Jos: Laurenţiu Coman, sportiv legitimat la Golf Club „Paul Tomiţă”, a câştigat pentru a treia oară consecutiv cupa de golf sponsorizată de Consiliul Judeţean Alba: competiţiile aferente anilor 2009, 2010 şi 2011. Prin urmare, conform regulamentului competiţiei, trofeul a intrat definitiv în posesia lui Laurenţiu Coman.

În total au fost 58 de jucători, dar în competiţia pentru marele trofeu Alba Golf Challenge ediţia a VII-a, Laurenţiu Coman l-a avut ca principal contracandidat pe tatăl său, Viorel Coman (52 de ani), cel care deţine titlul de campion naţional de golf din 2010. Arhitectul Ioan Străjan şi Ion Dumitrel i-au înmânat trofeul lui Laurenţiu Coman.

„Pentru noi, Consiliul Judeţean Alba, şi pentru mine, e prima competiţie înfiinţată de când sunt preşedinte al CJ Alba, o competiţie înfiinţată în urmă cu 6 ani, la care ţinem mult pentru că, aşa cum am gândit-o de la început, oferim şansa oamenilor importanţi de afaceri din România să fie aici (n.a. – la Pianu de Jos), să cunoască judeţul şi până la urmă să se simtă bine”, ne-a declarat Ion Dumitrel, preşedintele CJ Alba.

Rezultate finale:

Categoria Brut şi trofeul Alba Golf Challenge: Laurenţiu Coman 76 puncte (+4 lovituri faţă de parul terenului)
Categoria I: 1.Daniel Morar 39p.
2.Bogdan Neagu 39p.
3.Marian Lepădatu 38p.

Categoria II.1.Octavian Dena 47p (Golf Resort Recaş)
2.Cristian Biriş 45p.
3.Florin Dăbuleanu 41p. (Golf Resort Recaş)

Ladies: Mihaela Mureşan 41p.
Longest Drive: Marian Lepădatu – aprox. 250m
Nearest to the Pin: Andrea Tagleabue – 4,30m de gaură
Juniori: Andrea Tagleabue 30p.
În afară de Octavian dena şi Florin Dăbuleanu – sportivi ai Golf Resort Recaş, toţi ceilalţi câştigători sunt legitimaţi la Golf Club Paul Tomiţa” din Pianu de Jos.

Cupa primită de Laurenţiu Coman a fost comandată de CJ Alba în 2005 şi realizată de Girogio Tomaselli în Italia. Giorgio Tomaselli este de unul din fondatorii şi conducătorii Clubului de Golf „Paul Tomiţă” din Pianu de Jos –  care s-a stins în 2005, la doar câteva luni după prima ediţie a Alba Golf Challenge.

Laurenţiu Coman: „Mă bucur că am câştigat trofeul. Încă mai am de învăţat... chiar dacă n-am jucat chiar aşa de constant şi de bine, am reuşit să-l înving pe tatăl meu la o lovitură şi să câştig trofeul”.

Aflând că Laurenţiu Coman a câştigat definitiv trofeul Alba Golf Challenge şi că va trebui să facă un nou trofeu, Ion Dumitrel ne-a declarat: „Vom avea un trofeu la fel de frumos şi o să-l dăm şi pe al doilea şi pe al treilea pentru că această competiţie va dura mulţi ani de aici încolo”.

Din echipa mare a CJ Alba au făcut parte: preşedintele Ion Dumitrel şi vicepreşedintele Sorin Bumb, Dan Popescu – director, şi ceilalţi colegi care sigur ne vor ierta pentru că nu i-am numit aici, dar care au făcut treabă bună pentru Alba Golf Challenge 2011.

Cu prilejul premierii jucătorilor, au fost omagiaţi: Giorgio Tomaselli, Paul Tomiţă – doi din cei care au pus bazele clubului de golf de la Pianu de Jos, ambii plecaţi în lumea drepţilor. Printre cei prezenţi s-a numărat în schimb Ion Bolog – unul din întemeietorii Clubului de Golf de la Pianu de Jos şi care deţine funcţia de preşedinte de onoare al Golf Club „Paul Tomiţă”.

La festivitatea de premiere a competiţiei s-au aflat câteva personaje importante care au oferit o parte din premii: Silviu Bian – directorul ANOFM; primarul Mircea Hava, prefectul Ştefan Bardan, subprefectul Raul Tudoraşcu, senatorul PDL Alexandru Pereş, deputatul independent Clement Negruţ, Vasile Crişan – directorul general al ROMARM, fost subprefect.

De asemenea l-am văzut, mai retras, şi pe deputatul PNL Călin Potor, care a stat la poveşti cu golferii, nu cu politicienii...

 


Alba Golf Challenge, editia a VII-a, un frumos remember pentru Giorgio Tomaselli si Paul Tomita Alba Golf Challenge, editia a VII-a, un frumos remember pentru Giorgio Tomaselli si Paul Tomita Alba Golf Challenge, editia a VII-a, un frumos remember pentru Giorgio Tomaselli si Paul Tomita Alba Golf Challenge, editia a VII-a, un frumos remember pentru Giorgio Tomaselli si Paul Tomita Alba Golf Challenge, editia a VII-a, un frumos remember pentru Giorgio Tomaselli si Paul Tomita Alba Golf Challenge, editia a VII-a, un frumos remember pentru Giorgio Tomaselli si Paul Tomita Alba Golf Challenge, editia a VII-a, un frumos remember pentru Giorgio Tomaselli si Paul Tomita Alba Golf Challenge, editia a VII-a, un frumos remember pentru Giorgio Tomaselli si Paul Tomita Alba Golf Challenge, editia a VII-a, un frumos remember pentru Giorgio Tomaselli si Paul Tomita Alba Golf Challenge, editia a VII-a, un frumos remember pentru Giorgio Tomaselli si Paul Tomita Alba Golf Challenge, editia a VII-a, un frumos remember pentru Giorgio Tomaselli si Paul Tomita Alba Golf Challenge, editia a VII-a, un frumos remember pentru Giorgio Tomaselli si Paul Tomita Alba Golf Challenge, editia a VII-a, un frumos remember pentru Giorgio Tomaselli si Paul Tomita
Taguri: Alba, golf, challenge, editia, VII, frumos, remember, Giorgio Tomaselli, Paul Tomita

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>