#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Tomberonul de gunoi amplasat la intrarea in Policlinica din Alba Iulia, „deodorant” periculos pentru pacienti

Tomberonul de gunoi amplasat la intrarea in Policlinica din Alba Iulia, „deodorant” periculos pentru pacienti

Revista nr. 80 | 29-04-2011 | Alexandru Mitchievici


Cel puţin teoretic economia României a ieşit din criză. Tot teoretic România este ţară membră a Uniunii Europene.

Astea sunt doar pe hârtie...

Unul din cititorii revistei noastre ne-a trimis câteva imagini de la Policlinica din Alba Iulia (strada Al. Vaida Voievod nr.2, vizavi de Căminul studenţilor teologi). Un tomberon plin cu gunoaie lângă intrarea în Policlinică. Mame şi bebeluşi trec pe lângă tomberonul plin ochi cu gunoaie. Pe nimeni nu pare să deranjeze această situaţie... Şi un detaliu foarte important: pozele au fost făcute vineri (29 aprilie 2011), o zi de lucru, între orele 10.00 şi 12.00, aşadar ore de vârf pentru un spital normal sau pentru o policlinică.

Într-un târziu apar salpreştii, care curăţă zona de gunoaie în timp ce tineri, adulţi şi bebeluşi trec pe lângă focarul de infecţie şi de...necivilizaţie. Angajaţii de la firma de salubritate ridică în sfârşit gunoaiele chiar dacă pentru asta i-a deranjat pe pacienţii care intră şi iasă din Policlinică.

Din păcate, românii sunt imuni! Nu-i mai surprinde nimic, nu-i mai miră nimic, nu protestează pentru nimic! Sunt cetăţenii perfecţi: neutri şi nepăsători. Românii nu fac probleme autorităţilor, nu-şi cer drepturile, nu protestează împotriva aberaţiilor, neregulilor, încălcărilor repetate ale unei convieţuiri... civilizate!

Trăiască Eterna şi Fascinanta Republică Mioritică de la marginea Europei!


*Suntem curioşi ce măsuri „măreţe” va lua DSP Alba!


 


Tomberonul de gunoi amplasat la intrarea in Policlinica din Alba Iulia, „deodorant” periculos pentru pacienti Tomberonul de gunoi amplasat la intrarea in Policlinica din Alba Iulia, „deodorant” periculos pentru pacienti Tomberonul de gunoi amplasat la intrarea in Policlinica din Alba Iulia, „deodorant” periculos pentru pacienti Tomberonul de gunoi amplasat la intrarea in Policlinica din Alba Iulia, „deodorant” periculos pentru pacienti Tomberonul de gunoi amplasat la intrarea in Policlinica din Alba Iulia, „deodorant” periculos pentru pacienti Tomberonul de gunoi amplasat la intrarea in Policlinica din Alba Iulia, „deodorant” periculos pentru pacienti
Taguri: tomberon, gunoi, amplasat, intrarea, policlinica, Alba Iulia, deodorant, periculos, pacienti

Ratari

Criticisme (1)

Calin Potor
01-05-2011
Management nou calitate pe masura. Felicit echipa Cosarca- Dumitrel-Onetiu.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>