#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Albaiulianul Andrei Furdui, locul III la Campionatul National de Inot de la Pitesti

Albaiulianul Andrei Furdui, locul III la Campionatul National de Inot de la Pitesti

Revista nr. 79 | 19-04-2011 | Alexandru Mitchievici


În perioada 13-17 aprilie, la Piteşti s-au desfăşurat Campionatul Naţional de Înot pentru Seniori şi Juniori. La final s-au întocmit două clasamente, unul open şi unul numai pentru juniori. Concursul a fost totodata prilej de selectie a loturilor pentru Campionatul Balcanic de Juniori si pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European.

Liceul Sportiv din Alba Iulia a participat cu 2 sportivi, pregătiţi de prof. Nicolae Bob.
De notat faptul că Andrei Furdui a reuşit clasarea pe locul III, obţinând astfel medalia de bronz, în proba de 50m bras, în clasamentul juniorilor. De asemenea, Andrei Furdui s-a clasat pe locul V în proba de 100m bras.

Aceste rezultate îi permite lui Andrei Furdui participarea în lotul de juniori care v-a participa în perioada 30 aprilie-1 mai 2011 la Banja Luka, în Bosnia Herţegovina la Campionatul Balcanic de Juniori.

Să mai spunem că o alt sportivă din Alba Iulia, Raluca Sandu, s-a clasat pe locul VIII în proba de 200m liber - în clasamentul juniorilor.

Următorul concurs al înotătorilor - după cum ne-a anunţat profesorul sportivilor, prof. Nicolae Bob - se v-a desfăşura în perioada 13-15 mai 2011 la Reşiţa: este vorba de Campionatul Naţional Şcolar unde vor participa copii, fete şi băieţi, de 12, 13, respectiv 14 ani.

 

Taguri: albaiulian, Andrei Furdui, locul III, Campionat, National, inot, Pitesti, juniori, seniori, Alba Iulia, Banja Luka, balcanic

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>