#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Centrul Civic visat de Primaria Alba Iulia se va face doar daca vor fi demolate cateva case particulare

Centrul Civic visat de Primaria Alba Iulia se va face doar daca vor fi demolate cateva case particulare

Revista nr. 70 | 15-02-2011 | Alexandru Mitchievici


„Aşa după cum s-a anunţat pe ici pe colo, mâine, 16 februarie 2011, orele 13.00, Dl. Mircea HAVA în persoană, Primarul municipiului Alba Iulia, ne invită la CENTRUL COMERCIAL ALBA MALL, sala de conferinţă de la etajul 1, la dezbaterea publică cu tema „Elaborare şi aprobare PLAN URBANISTIC ZONAL - REACTUALIZARE CENTRUL CIVIC - ALBA IULIA”.

Prin acest demers triumviratul Primaria Alba Iulia – Biroul de proiectare Străjan – Investitori italieni adunaţi în câteva srl-uri doresc să-şi aranjeze pe viitor „frontul de lucru” aducător de profituri. Asta cu preţul eludării legii, a dispreţului faţă de cetăţean şi a creării unor lucruri cu implicaţii greu de reparat faţă de oraşul în care trăim.

Pe fondul acestor evenimente, nici sediul firmei Cristalsoft nu a scăpat din vizorul triumviratului. În varianta propusă de ei, această cladire va fi demolată şi pe locul ei va fi construit un bloc cu şase etaje. Asta bineînţeles datorită faptului că firma Cristalsoft nu este deloc iubită de maşinaria pdl-istă.

Deşi acest lucru nu va putea fi realizat cu una cu două, noul PUG născut pe lângă lege, menit să aducă câştiguri unora şi necazuri altora, va îngrădi total posibilitatea de dezvoltare a firmei Cristalsoft, in conditiile în care această firmă este singura firma de IT de interes naţional din judeţ, firmă care, în cei douăzeci de ani de activitate care îi va implini anul acesta, a adus la bugetul Primăriei sume semnificative în raport cu numărul său de angajaţi.

Îngrădirea vine din faptul că nici demolarea nu o să se producă, dar nici noi nu vom mai putea construi nimic. Şi iar vor trece zeci de ani în care acest centru va lâncezi. Este tragic ca atunci când mergi în străinătate să fi etichetat ca „mâncator de lebede” şi atunci când vrei să faci ceva în ţara ta vin străinii şi, în colaborare cu „băieţii destepti” de la noi, trimit buldozerele peste tine.

Dacă nu vom demasca şmecheriile puse la cale de „băieţii deştepţi”, maşinăria de vot pdl-istă din Consiliul Local va consfinţi şi va osândi acest oraş la realizarea scopurilor câtorva oameni: să construiască în buricul târgului unde vor, când vor şi cum vor.

Vă invit să fiţi şi dvs. prezenţi mâine la acest eveniment pentru a vă dezvălui neregulile pe care le-am descoperit şi care se află în spatele acestei afaceri”.

Alin Popa, director Cristalsoft Alba Iulia
 

Taguri: Centrul Civic, visat, Primaria Alba Iulia, se va face, demolare, case particulare, PUZ, discutie, publica, Alba Mall

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>