#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
La Alba Iulia a avut loc primul Campionat Naţional de Powerlifting

La Alba Iulia a avut loc primul Campionat Naţional de Powerlifting

Revista nr. 3 | 13-10-2009 | Alexandru Mitchievici

Duminică, 11 octombrie, la Alba Iulia a avut loc primul Campionat Naţional de Powerlifting pentru cadeţi. În competiţie s-au înscris 4 echipe: Zamolxis, VIRF, Culturistul – toate din Alba Iulia, respectiv Flex din Iaşi.
În secţiunea băieţilor s-au impus: Cat. 60 kg: 1.Marius Die, 2.Vasile Dănilă. Cat. 67,5 kg: 1.Darius Lupaşcu, 2.Andrei Vesa. Cat. 75 kg: 1.Levent Kara, 2.Alex Cazacu (doar 12 ani). Cat. 72,5 kg: Cristian Dicu, 2.Marius Şandru. Cat. 100 kg: Ioan Ordean, 2.Vlad Popa. Cat. 110 kg: Iulian Ioica.
În concursul open, pe primele locuri s-au clasat: 1.Cristian Dicu, 2.Andrei Vesa, 3.Darius Lupaşcu.
În competiţia de fete s-au înregistrat următoarele rezultate: Cat. 44 kg: 1.Mihaela Popa, 2.Alexandra Aradi. Cat. 48 kg: 1.Larisa Simionescu, 2.Gabriela Mihalache. Cat. 52 kg: 1.Diana Şilinca. Cat. 56 kg: 1.Georgiana Giurgiu. Cat. 60 kg: 1.Alexandra Avram, 2.Carmen Giurgiu. Cat. 67,5: 1.Andrada Şuşu. Cat. 90 kg: 1.Carmen Pîrva, 2.Ana Maria Sturza.
În competiţia open podiumul a fost ocupat de: 1.Diana Şilinca, 2.Alexandra Avram, 3.Ana Maria Sturza.
Comisia tehnică de arbitraj a fost compusă de Ioan Frăţilă, Sorin Cazacu, Ovidiu Pănăzan. Trebuie precizat că sportivii au fost supuşi la teste anti-doping, un aspect care (spre deosebire de alte sporturi) va prima în competiţiile viitoare de powerlifting. Ovidiu Pănăzan, campion al României şi Ungariei în această disciplină, a făcut demonstraţii de powerlifting, explicând modul corect de execuţie a celor 3 probe de concurs – genuflexiuni, împins-culcat şi îndreptări.


La Alba Iulia a avut loc primul Campionat Naţional de Powerlifting La Alba Iulia a avut loc primul Campionat Naţional de Powerlifting La Alba Iulia a avut loc primul Campionat Naţional de Powerlifting La Alba Iulia a avut loc primul Campionat Naţional de Powerlifting La Alba Iulia a avut loc primul Campionat Naţional de Powerlifting La Alba Iulia a avut loc primul Campionat Naţional de Powerlifting La Alba Iulia a avut loc primul Campionat Naţional de Powerlifting La Alba Iulia a avut loc primul Campionat Naţional de Powerlifting La Alba Iulia a avut loc primul Campionat Naţional de Powerlifting La Alba Iulia a avut loc primul Campionat Naţional de Powerlifting La Alba Iulia a avut loc primul Campionat Naţional de Powerlifting La Alba Iulia a avut loc primul Campionat Naţional de Powerlifting La Alba Iulia a avut loc primul Campionat Naţional de Powerlifting La Alba Iulia a avut loc primul Campionat Naţional de Powerlifting La Alba Iulia a avut loc primul Campionat Naţional de Powerlifting La Alba Iulia a avut loc primul Campionat Naţional de Powerlifting
Taguri:campionat, powerlifting, Alba Iulia, cadeti, Ovidiu Panazan, Ioan Fratila

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>