#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator

Mike Godoroja vine cu un concert la Club Rock (Space) din Alba Iulia

Revista nr. 3 | 21-10-2009 | Alexandru Mitchievici

Un nume reprezentativ pentru muzica de blues din România, interpretată în manieră originală, atractivă şi... balcanică, adică amuzantă şi lejeră, vine sâmbătă, 24 octombrie, ora 21.00, la Alba Iulia în clubul lui Neluţu Susan (Club Rock, numit şi Space, din spatele pieţei Cetate). Mike Godoroja şi formaţia sa ne oferă posibilitatea de a asculta poate şi parţial din proiectul de succes intitulat "Balkanic Zeppelin".
Mike Godoroja & Blue Spirit au fost la Alba Iulia în urmă cu 3 ani, toamna târzie a anului 2006, la Art Caffe. Publicul albaiulian a fost impresionat atunci de piesele de pe albumul "Capra vecinului", dar şi alte minunăţii muzicale (clasice) în varianta "blue spirit".

Atenţie! Locurile sunt limitate în Club Rock, aşa că voi, fanii lui Godoroja, luaţi-vă bilete din timp, de la Neluţu Susan!!!
 

Taguri:Mike Godoroja, Blue Spirit, blues, muzica, concert, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (2)

popescu
21-10-2009
lipsesc secera si ciocanul de pe emblema aia, in rest varza-i totala.Si ati uitat clasa muncitoare-probabil e reprezentata de stalpii de inalta tensiune?
Raspunde
Mitchievici
23-10-2009
E o parodie si stema noastra... poate e greu de inteles. Daca citesti textele din politica vei vedea ca parodia primeaza. Seriozitatea e abia pe locul 2-3.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>