#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Florin Piersic revine la Alba Iulia cu piesa „Straini in noapte”

Florin Piersic revine la Alba Iulia cu piesa „Straini in noapte”

Revista nr. 60 | 07-12-2010 | Alexandru Mitchievici

Marele actor de teatru şi film Florin Piersic revine la Alba Iulia. Se întâmplă miercuri, 15 decembrie, când la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia se joacă din nou „Străini în noapte”, în regia lui Radu Beligan.

Alături de Florin Piersic pe scenă poate fi văzută Medeea Marinescu – care o înlocuieşte acum pe Emilia Popescu, cu care Florin Piersic a făcut spectacolul acesta până acum, spectacol jucat inclusiv la Alba Iulia.

Piesa „Străini în noapte” va merge într-un scurt turneu ardelean: 13 decembrie – Braşov, 14 decembrie – Deva, 15 decembrie – Alba Iulia, iar în 17 ianuarie 2011 spectacolul va fi prezentat la Bucureşti, la Palatul Copiilor.

Preţul biletului la spectacol costă 50 de lei şi cei care sunt interesaţi ar trebui să se cam grăbească: jumătate din bilete au fost deja vândute.

 

Taguri:Florin Piersic, revine, Alba Iulia, piesa, Straini, in noapte, Radu Beligan, Medeea Marinescu, Emilia Popescu

Ratari

Criticisme (2)

liliana
08-12-2010
de unde cumpar bilet pentru piesa din deva
Raspunde
Admin
08-12-2010
Nu stiu exact... Sediul revistei Plaiu Luminatu e la Alba Iulia. Probabil ca de la sediul institutiei unde va avea loc spectacolul... La Alba Iulia spectacolul are loc la Casa de Cultura a Sindicatelor, de unde se si cumpara bilete!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>