#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
„Rosia Montana Gold Corporation va relua angajarile”, articol publicitar aparut in presa de Alba

„Rosia Montana Gold Corporation va relua angajarile”, articol publicitar aparut in presa de Alba

Revista nr. 56 | 08-11-2010 | Alexandru Mitchievici

„Roşia Montană Gold Corporation va relua angajările”

„Odată cu reînceperea evaluării proiectului minier vom relua angajările, aşa cum am promis comunităţii de la Roşia Montană” - Dragoş Tănase, director general al companiei Roşia Montană Gold Corporation (RMGC)

Compania Roşia Montană Gold Corporation se pregăteşte să redeschidă seria angajărilor. Deocamdată, compania va angaja în special personal pentru lucrări pregătitoare pentru lansarea construcţiei proiectului industrial. „Mă bucur că putem relua angajările, după ce în tot acest timp, cât evaluarea proiectului nostru a fost blocată, am primit multe cereri de angajare din partea oamenilor din Roşia. Această etapă este foarte importantă, pentru că pregăteşte următoarea fază a proiectului, cea de construcţie a minei, când vom demara angajările pe scară largă”, a spus Dragoş Tănase, director general RMGC.

Evaluarea Studiului de Impact asupra Mediului depus de compania Roşia Montană Gold Corporation a reînceput în această toamnă, în luna septembrie având loc prima sedinţă a Comisiei de Analiză Tehnică, sub coordonarea Ministerului Mediului.

„În aceşti ani au fost momente dificile pentru mine, când oamenii din comunitatea de la Roşia Montană mă întrebau de ce nu demarăm proiectul pentru că ei vor să muncească, să facă ce ştiu mai bine din tată în fiu şi anume minerit. Sunt multe lucruri pe care le vom realiza împreună cu autorităţile locale şi oamenii din comunitate. Proiectul nostru este conceput pentru a genera beneficii atât de necesare pentru regiunea Roşia Montană şi pentru România – bani la buget şi în economie, locuri de muncă, reabilitarea mediului şi punerea în valoare a patrimoniului cultural”, a mai spus Dragoş Tănase.

Localnici dar şi oameni din alte zone ale ţării vor să lucreze pentru mina de la Roşia Montană
Roşia Montană Gold Corporation, compania care propune proiectul minier de la Roşia Montană a primit de la începutul acestui an aproape 1600 de cereri de angajare. Cele mai multe sunt din Roşia Montană, Abrud, Bucium, Câmpeni, localităţile apropiate proiectului dar şi din alte oraşe din ţară: Alba Iulia, Constanţa, Bucureşti, Vaslui, etc. „Oamenii au nevoie de locuri de muncă. Aici s-a făcut minerit de peste 2000 de ani şi sperăm că se va face în continuare. Dorim o evaluare corectă şi obiectivă şi suntem convinşi că în cadrul derulării procedurilor de evaluare vom putea dovedi faptul că Proiectul Roşia Montană a fost gândit astfel încât să devină un model de operaţiune minieră demn de urmat. Pe lângă locurile de muncă în minerit, proiectul va genera locuri de muncă în transport, servicii şi în industriile conexe, astfel încât după ce mina se va închide, oamenii să aibă alternative”, a mai spus Dragoş Tănase.

Compania propune la Roşia Montană un minerit modern şi responsabil, o activitate care să reducă numărul şomerilor, să creeze locuri de muncă, să elimine plouarea istorică şi să protejeze mediul înconjurător, dar şi să pună în valoare patrimoniul cultural. Odată pornit, Proiectul Roşia Montană va transmite semnale pozitive şi altor investitori interesaţi de domeniul minier dar şi de industriile conexe.


*Acest articol publicitar a apărut în ziarul „Unirea”, luni, 8 noiembrie, şi face parte dintr-o campanie publicitară foarte agresivă a RMGC-ului în judeţul Alba

 

Taguri:Rosia Montana Gold Corporation, va relua, angajarile, articol, publicitar, presa, Alba, Unirea

Ratari

Criticisme (5)

Manole Cristian
09-12-2010
Ma numesc Manole Cristian, am locuit in Rosia Montana si a_si dori sa reinceapa angajarile la Gold Corporation si asi dori sa fiu si eu printe aia angajati.VA MULTUMESC!
Raspunde
Marius Bendea
22-02-2011
Ar fi cel mai bun lucru pentru zona noastra,redeschiderea minei.
Raspunde
Nicu
27-02-2011
Demararea proiectului minier ar fi cea mai buna veste pentru toti acei care ca si mine ne-am scolit si desfasurat activitatea in domeniul minier.
Raspunde
EMILHANES
30-05-2011
STATI DOMNILOR LINISTITI CA SI DE INCEP ANGAJEAZA DE PE ALTE PARTI SI PE NOI NE LASA SA MURIM DE FOAME CA SI PINA ACUM
Raspunde
costea alin
16-09-2011
unde se poate baga cv-urile?????????????????????????????????/
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>