#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Sportivii de la CS Unirea tintesc ultimele medalii ale anului 2010

Sportivii de la CS Unirea tintesc ultimele medalii ale anului 2010

Revista nr. 54 | 28-10-2010 | Alexandru Mitchievici

Acest final de an sportiv este foarte animat în ceea ce-i priveşte pe sportivii de la CS Unirea Alba Iulia. În zilele următoare, reprezentanţii a 4 secţii ale clubului vor fi angrenaţi în competiţii naţionale importante: e vorba inclusiv de 3 finale de campionate naţionale.

Perioada de foc începe sâmbătă, 30 octombrie:

Atletism – La Băile Felix au loc finalele Campionatelor Naţionale de Cros la care CS Unirea va alinia la start două echipe: senioare şi juniori (în colaborare cu Liceul Sportiv Alba Iulia). Principalul susţinător al sportivilor va fi chiar directorul clubului, Marius Anghel.

Judo – La Roman se desfăşoară finalele Campionatelor Naţionale de Judo pe echipe destinate sportivilor sub 13 ani: CS Unirea va fi prezentă cu 10 judoka şi antrenorii Dinu Cristian şi Ioan Todor. Sportivii clubului au speranţe să obţină chiar o medalie în competiţia feminină.

Tenis de masă – La Tg. Secuiesc se va disputa etapa a II-a a campionatului Diviziei A. Echipa clubului din Alba Iulia ocupă momentan locul III în grupa din care fac parte, loc care asigură continuarea prezenţei în Divizia A şi în sezonul următor.

În perioada 1-5 noiembrie, la Oneşti, sportivii albaiulieni vor participa la finalele Campionatelor Naţionale de Haltere de Seniori; în competiţie sunt înscrise 3 sportive pregătite de antrenorul Ioan Frăţilă.

„Orice eventuală medalie pe care sportivii noştrii o vor obţine nu va face decât să confirme faptul că după un an de muncă asiduă în antrenamente apare şi satisfacţia muncii împlinite”, după cum a declarat Marius Anghel, director coordonator al CS Unirea Alba Iulia.

 

Taguri:sportivii, CS Unirea, tintesc, ultimele, medalii, anul 2010, Marius Anghel, atletism, haltere, tenis de masa, judo

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>