#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Marius Baciu si-a dat demisia de onoare de la FC Unirea

Marius Baciu si-a dat demisia de onoare de la FC Unirea

Revista nr. 53 | 25-10-2010 | Alexandru Mitchievici

Iată că mai există instituţia demisiei de onoare...în fotbal cel puţin există.

Antrenorul uniriştilor declarase încă de la venirea la echipă că nu stă dacă echipa nu are rezultate bune. Şi aşa s-a şi întâmplat: FC Unirea Alba Iulia a mers extrem de slab în acest început de campionat, suficient pentru Baciu de a pleca onorabil de la echipă.

FC Unirea a înregistrat sâmbătă al 4-lea eşec din 9 partide... ceea ce e mult pentru o echiopă care la începutul sezonului avea ca obiectiv PROMOVAREA.

După înfrângerea de la Oradea, antrenorul Marius Baciu s-a declarat nemulţumit de rezultatele echipei, întrezărindu-se părăsirea echipei din Cetate.

Marius Baciu şi-a rezilat azi la amiază contractul... în mod cât se poate de onorabil. Conştient că nu a făcut treabă, Baciu a plecat. Lucru pentru care trebuie apreciat. De altfel, stelistul rămâne cu imagine destul de bună la Alba Iulia (putând reveni în altă conjunctură).

Pentru moment echipa va fi condusă de Adorian Himcinschi şi Adrian Bicheşi - lucru care s-a petrecut şi după plecarea lui Adrian Falub din vară, la fel s-a petrecut şi după despărţirea de antrenorul sârbo-bosniac Blaz Sliskovici.

Cuplul de antrenori Himcinschi-Bicheşi rămâne soluţia de avarie a Consiliului de Administraţie al FC Unirea.

 

Taguri:Marius Baciu, demisia de onoare, FC Unirea, Alba Iulia, Steaua, Blaz Sliskovici, Adrian Falub, antrenor, Adorian Himcinschi, Adr

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>