#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Spectacol de teatru cu Sebastian Papaiani la Alba Iulia

Spectacol de teatru cu Sebastian Papaiani la Alba Iulia

Revista nr. 53 | 20-10-2010 | Alexandru Mitchievici


Marţi, 26 octombrie, la Alba Iulia va fi prezentat spectacolul de teatru „Secta femeilor”, cu Sebastian Papaiani în rolul principal; Papaiani îl va interpreta pe marele filozof grec Socrate, într-o distribuţie în care îi mai putem întâlni pe Ion Haiduc (Strepsiade) şi Claudiu Bleonţ (Filipide).
După cum ne spun organizatorii este o comedie antică după opera „Norii” de Aristofan - un spectacol în regia lui Toma Enache. În luna februarie la Alba Iulia a fost prezentat un alt spectacol realizat de regizorul Toma Enache: „Amadeus” cu Claudiu Bleonţ în rol principal (interpretându-l pe Salieri, duşmanul de moarte al lui W.A. Mozart) – un spectacol care s-a bucurat de un mare succes.
Spectacolul este unul aniversar pentru Sebastian Papaiani, care anul viitor, pe 25 august, va împlini 75 de ani – un spectacol realizat de Art Stigma „Cărăbuş” din Rm. Vâlcea.
În alte roluri: Teodora Calagiu, Adrian Anghel, Alexandru Coman, Daniel Mecu, Daniel Niţoi, Anca Carablais, Cristina Cabel, Ioana Zărnescu, Rozana Radu, Sandra Şimon, Tamara Roman.
Spectacolul are loc marţi, 26 octombrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, preţul unui bilet fiind de 40 lei. Un preţ cam mare (faţă de 9 lei piesele de la festivalul de teatru din urmă cu câteva zile), dar, credem noi, merită!

 

Taguri:spectacol, teatru, Sebastian Papaiani, Alba Iulia, comedie, Socrate, Secta, femeilor, Aristofan

Ratari

Criticisme (1)

IB
22-10-2010
Un lucru bun pentru Alba iulia,pentru oamenii ei este faptul că, sunt actori interesați să-și manifeste talentele pe scena orasului nostru și să ne dea cel puțin o oră de evadare din monotonia cotidiană. Să ne bucurăm de lumea literară oferită de aceștia. Faci un lucru extraordinar, ai devenit un om de cultură al sătucului nostru prin toate articolele superbe și de interes din acest site.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>