#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    

Cutremur cu magnitudinea de 10+ pe scara Basescu-Boc

Revista nr. 50 | 03-10-2010 | Alexandru Mitchievici

Unul din aplaudacii Puterii a spus pe postul TV al mogulului bun că în luna octombrie a anului 2010 urmează o încercare de „lovitură de stat” împotriva preşedintelui Băsescu. E vorba de Naşul de la B1 TV care înfierează anunţatele greve şi proteste sindicale; e Naşul care a condamnat mitingul poliţiştilor de pe 24 septembrie. Din păcate, Naşul seamănă cu acea Televiziune Română care în 21 decembrie 1989 lua încă apărarea lui Nicolae Ceauşescu pentru ca apoi să devină TVR şi Liberă în slujba lui Ion Iliescu (un alt gropar comunist al României).
Este aproape terifiantă slugărnicia presei (o parte a ei, dacă ar fi să-l cităm pe Ion Iliescu) faţă de un regim cu certe înclinaţii dictatoriale: regimul Băsescu. Din păcate, regimul Băsescu duce mai departe munca de distrugere a poporului român, muncă începută sârguincios, tovărăşeşte, de Petru Groza, Gheorghiu Dej, Nicolae Ceauşescu, Ion Iliescu şi cu voia dumneavoastră, să sperăm că ultimul, Traian Băsescu. Cei cinci gropari de sorginte comunistă demonstrează încă o dată şi să sperăm că pentru totdeauna, că socialismul, comunismul nu au nimic de a face cu poporul român.
Cert este că un nou cutremur cu magnitudinea de 10+ pe scara Boc/Băsescu se anunţă în România social-politică: un miting sindical cu 80.000 de suflete în Capitală. De asta va avea parte Traian Băsescu săptămâna viitoare (pe 7 octombrie). Nu ne-am face griji pentru hârşâitul Lup de Mare, trecut prin atâtea furtuni politice, însă de la un timp încoace s-a cam sensibilizat. Preşedintele a fost foarte afectat de mitingul celor 6 sau 7.000 de poliţişti. Atunci, supărat foc, Băsescu a renunţat la serviciul Poliţiei şi al Jandermeriei. Dar ce se va întâmpla în 7 octombrie? Dacă se va supăra preşedintele, oare va renunţa la serviciile celor 80.000 de sindicalişti? Va renunţa oare Băsescu la serviciul românilor şi al României? Noi credem că nu va renunţa, chiar dacă am cam vrea acest lucru!

Editorial apărut în ziarul „Informaţia de Alba”, vineri, 1 octombrie 2010, semnat de Iulian Brok

 

Taguri:cutremur, magnitudinea 10+, scara Basescu-Boc, editorial, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>