#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Calin Potor si-a inaugurat cabinetul parlamentar independent

Calin Potor si-a inaugurat cabinetul parlamentar independent

Revista nr. 50 | 02-10-2010 | Alexandru Mitchievici

Fostul lider al PDL Alba Iulia, deputatul Călin Potor şi-a inaugurat joi, 30 septembrie, cabinetul său parlamentar ca şi deputat independent. A fost prima conferinţă de presă a importantului personaj politic din Alba Iulia.
Deputatul independent de Alba Călin potor nu a uitat să spună că „se gândeşte serios” la o candidatură publică în Alba Iulia în anul 2012: această candidatură noi ştim că este cea pentru funcţia de primar al oraşului Alba Iulia. După 4 mandate havaiote (numai Ceauşescu a avut 5 mandatr!, după care a urmat execuţia publică de către colegii săi de partid), oraşul Alba Iulia are nevoie de o înnoire şi aceasta poate veni dinspre Călin Potor. De altfel, comentatorii politice ai revistei electronice Plaiu Luminatu cred că singurul care ar fi în stare să-l bată pe Mircea Hava în 2012 este Călin Potor. Acesta din urmă ştie toate matrapazlâcurile şi afacerile grupurilor de interese din jurul lui Mircea Hava; de asemenea, are o reputaţie bună printre albaiulieni şi nu a fost mânjit de nici un scandal.
Cât îl priveşte pe candidatul virtual al PNL Alba, Florin Roman, acesta este aproape necunoscut la Alba Iulia. Este un fost ziarist, iar oamenii simpli îi consideră pe jurnalişti (ca şi pe scriitori şi poeţi, de altfel) nişte pierdevară, nişte personaje boeme, neserioase, care nu au făcut nimic serios la viaţa lor. Oamenii trebuie să vadă în candidat pe cineva care a făcut ceva: un om de afaceri, un doctor, un jurist sau un om din administraţie. Aşa că...

Revenind la Călin Potor, acesta nu a negat întâlnirea cu conducerea PNL-ului şi cu „versatul” Teodor Atanasiu, „el lidero maximo duro” al PNL Alba.
O viitoare candidatură a lui Călin Potor va fi făcută doar cu sprijinul unui partid – a spus deputatul independent. Acest partid ar fi doar PSD sau PNL, alte variante cad. Deci, deputatul exclude o candidatură de independent, care nu ar avea sorţi de izbândă în faţa lui Mircea Hava.

Călin Potor nu a ratat ocazia să anunţe că şi alţi lideri marcanţi ai PDL, din judeţ şi din ţară, vor părăsi în curând corabia Puterii. Să fie Clement Negruţ, să fie senatorul Dobra? Vom vedea...

 

Taguri:deputat, Calin Potor, a inaugurat, cabinet, parlamentar, independent, PDL, Mircea Hava, candidat, PNL, PSD, 2012

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>