#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Angelica Mocan, purtatorul oficial de vorbe al liberalilor de Alba

Angelica Mocan, purtatorul oficial de vorbe al liberalilor de Alba

Revista nr. 49 | 20-09-2010 | Alexandru Mitchievici

Descoperindu-şi valenţe liberale peste noapte, Angelica Mocanu a venit cu tot bagajul său de cunoştinţe, disponibilităţi politico-lingvistice. Angelica a primit funcţia de purtător de cuvinte al PNL Alba.
Despre noul său partid, Angelica Mocan a spus - nici mai mult, nici mai puţin - acă „reprezintă singura alternativă viabilă la guvernarea PD-L, iar organizaţia din Alba îşi pune cu adevărat problema intereselor şi nevoilor comunităţii în demersul politic”. Ei, aş! Chiar aşa!? Atanasiu şi interesele cetăţenilor!

Cât despre PSD Alba... „aşa cum este el acum, nu m-am mai putut regăsi. Nici nu avea cum să se întâmple acest lucru într-un partid care duce o politică de mentenanţă faţă de PDL la nivel judeţean şi care a rămas o structură comunistoidă retrogradă incapabilă să-şi promoveze propriile proiecte în şedinţele de consiliu. Probabil că este mai simplu să ridici doar mâna la proiectele PD-L, riscând să îţi pierzi identitatea politică”, a spus Angelica Mocan în noua sa calitate de purtător oficial de vorbe liberale.
Prima întrebare pe care i-am pune-o Angelicăi în noua ipostază este ce funcţie va primi Călin Potor dacă semnează ca fraierul o adeziune la PNL... Alba? Evident este o întrebare retorică, pentru că nici doamna purtătoare de poveşti liberale, nici altcineva, nu ne va răspunde.

 

Taguri:Angelica Mocan, purtator oficial, vorbe, liberalii de Alba, Teodor Atanasiu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>