#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Peisaj autumnal la Alba Iulia... cu gunoaie si fara salpresti

Peisaj autumnal la Alba Iulia... cu gunoaie si fara salpresti

Revista nr. 49 | 17-09-2010 | Alexandru Mitchievici

Lângă Şcoala cu clasele I-VIII „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia există un părculeţ de copii, frumos, modernizat cu pavele, are şi bancuţe, topogane etc. Numai că lângă părculeţ, oamenii de ştiinţă ai Primăriei havaiote au delimitat o zonă pentru depozitarea gunoaielor... Asta este, trăim în oraşul în care viniturile şi peasanţii îl votează pe Hava de vreo 4-5 mandate. Azi mâine are 25 de ani ca Nea Nicu Odiosu şi sinistra Leana.
În fine. Un peisaj mai ceva ca picturile lui Grigorescu sau pastelurile lui Vasile Alecsandri. Toţi copiii care vin la părculeţ sunt „ademeniţi” de miresmele „colorate” de toamnă ale gunoiului pe care, de vreo săptămână, Salprestul refuză să-l mai ridice – cică nu şi-ar fi plătit nişte asociaţii de locatarii datoriile la firma lui Petru Constantinescu (firmă care îl are la conducere şi pe democrat-liberalul Cornel Pavel Cimpoeş, zis Poli, care este şi consilier local, unul din oamenii de încredere a lui Mircea Hava primarul).
Interesant este faptul că maşina Salprest trece aproape zilnic pe aici, şi descarcă doar jumătate din tomberoane, alea care sunt mai goale.
Practic, nu mai contează că salpreştii îşi bat joc de locuitorii din zonă şi de copiii care se joacă în părculeţ, important este că Primăria a decis să lase B-dul Revoluţiei fără copaci şi iarbă verde. De-o să ajungem să mergem la Mall la Cluj să ne uităm şi la cinema şi la iarbă verde şi să mai respirăm şi aer curat... nu numai gunoaie, care ne populează oraşul şi ne conduc!

 


Peisaj autumnal la Alba Iulia... cu gunoaie si fara salpresti Peisaj autumnal la Alba Iulia... cu gunoaie si fara salpresti Peisaj autumnal la Alba Iulia... cu gunoaie si fara salpresti
Taguri:peisaj, autumnal, gunoaie, Alba Iulia, Salprest, Petre Constantinescu, Cornel Cimpoes, Mircea Hava, salprestii

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>