#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Judetul Alba participa la proiectul ecologist Let’s Do It, Romania!

Judetul Alba participa la proiectul ecologist Let’s Do It, Romania!

Revista nr. 49 | 24-09-2010 | Alexandru Mitchievici

25 Septembrie – zi de curăţenie naţională!
Let’s Do It, Romania! este un proiect naţional de responsabilizare a opiniei publice faţă de zonele limitrofe ale oraşelor şi satelor care au devenit zone insalubre din cauza altor concetăţeni (ca să zicem aşa) certaţi cu bunul simţ.

În ziua de sâmbătă, 25 septembrie, Punctul de Înregistrare a Voluntarilor din Alba Iulia va fi deschis începând cu ora 08.00.
Este un demers public la care sunt chemaţi toţi locuitorii oraşului Alba Iulia, de asemenea acei voluntari înscrişi pe site care nu fac parte din nici o echipă.

Primăria Alba Iulia (alături de alte instituţii similare) a decis să participe activ la proiectul „Let’s Do It, Romania”. Astfel, pe lângă angajaţi ai Primăriei care vor participa ca voluntari la această acţiune de responsabilizare civică, instituţia pune la dispoziţia voluntarilor prin intermediul STP mijloace de transport pentru deplasare la mormanele de gunoi identificate şi cartate în zonele limitrofe municipiului. Această activitate va fi coordonată de viceprimarul Paul Voicu. De asemenea, Primăria va distribui saci menajeri de litraj corespunzator şi mănuşi pentru protecţia voluntarilor. Tot Primăria Alba Iulia a decis să-şi asume transportarea gunoaielor strânse de voluntarii din oraş.

Echipa „Let’s Do It, Romania!” în judeţul Alba: Monica Chindriş (conducere în judeţul Alba), Radu Ciobotea (coordonare voluntari), Ioan Uţiu (coordonator logistic), Mihai Corcheş (oordonator cartare), Cosmin Lupu (reprezentant al Prefecturii Alba). Coordonatorul regional care răspunde de Alba şi de judeţele din Regiunea Centru este Elena Râştei.

Celelalte Puncte de Înregistrare a Voluntarilor sunt:
Aiud: Călin Sas (punct de înregistrare: Piaţa Dr. Constantin Hagea)
Arieşeni: Carmen David (P.I: Contonul Silvic Arieşeni)
Blaj: Sergiu Ştefănescu (P.I: Primăria Blaj)
Bistra: Ana Maria Petrovan (P.I: Şcoala cu clasele I-VIII)
Câmpeni: Motora Constantin (P.I: Primăria Câmpeni)
Cugir: Vlad Cherecheş (P.I: Podul Roşu)
Noşlac: Monica Mărginean (P.I: Şcoala cu clasele I-VIII Noşlac)
Ocna Mureş: Sergiu Maier (P.I: Primăria Ocna Mureş)
Sebeş: Mariana Dahinten (P.I: Primăria Sebeş)
Zlatna: Ramona Puiuleţ (ATE Trascău Corp, str. Petru dobra, nr. 6 – lângă CEC)
Unirea: Anamaria Panu (Centrul localităţii)
Şugag: Anca Rusneac (P.I: Şcoala cu clasele I-VIII).

Organizatorii campaniei „Let’s Do It, Romania!” au pus la dispoziţie şi un număr de telefon valabil la nivel naţional: Call Center: 031.821.21.21. (program: 10.00-18.00, tarif normal în toate reţelele).

 

Taguri:judetul Alba, participa, proiect, ecologist, Let’s Do It, Romania!, curatenie, ecologizare

Ratari

Criticisme (1)

zamfir
24-09-2010
?????????????? Sa cureti de ce ? pt ce ? pt cine ? Azi cureti si miine ii la loc Am participat, organizat citeva actiuni de genul asta si stiu despre ce vb Atita timp cit cei indreptatiti sa verifice si sa oblige pe cei care arunca gunoiul la intimplare si mai ales pe malul apelor nu isi fac datoria si aplica legea cind cum si cui vor ca ce chestie atita efort ? Mai bine ne sufocam in gunoi ca doar ii al nostru Si zau ca nu sint un pesimist Cite pensiuni , Manastiri, Primarii Cabane private stiti care sa aiva o fosa septica ca lumea ? Din cite localitati se colecteaza gunoiul la timp si nu se arunca pe marginea apei ? Da actiunea da bine ca imagine si mai umple si ceva buzunare da in rest ?
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>