#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Veteranul Viorel Coman a castigat Cupa Elit la golf

Veteranul Viorel Coman a castigat Cupa Elit la golf

Revista nr. 46 | 04-09-2010 | Alexandru Mitchievici

Experimentatul Viorel Coman din Sebeş a câştigat fără probleme a VII-a ediţie a Cupei Elit la golf care a avut loc astăzi la Pianu de Jos.
Printre cei care au onorat această ediţie s-au numărat şi Viorel Cataramă.
Imaginea firmei Elit este în acest moment frumoasa Mihaela Rădulescu, care a venit la evenimentul care a avut loc la Golf Club „Paul Tomiţa” de la Pianu de Jos.
A fost un concurs de firmă, în care contează mai puţin participarea golferilor, dar – în orice caz – au fost totuşi 40 de jucători care s-au luptat pentru trofeele Elit. Şi... a meritat ca să zicem aşa.
Familia Coman din Sebeş a câştigat din nou... 3 trofee. Competiţia a fost câştigată fără drept de apel de către Viorel Coman, care cu această ocazie a stabilit şi noul record al terenului de golf de la Pianu de Jos.
Printre cei care au vorbit despre sponsor s-a numărat şi primarul oraşului Alba Iulia, Mircea Hava. Premiile au fost înmânate de Mihaela Rădulescu (venită fără Dani la Pianu de Jos!), Ioan Străjan – preşedintele Golf Club Paul Tomiţa, Dorin Mateiu – patronul Elit Alba Iulia, Dan Ursu - director al clubului de golf.

A fost o competiţie frumoasă, fără e-uri, ca să zicem aşa. Cu vreme bună, lume bună, mulţi pedelişti, în fine, oameni de afaceri, doctori, şi toţi angajaţii de la DSV, în frunte cu domnu’ Bereş – direcţia care dă aprobările şi avizele la firmele de carneee... cu şi fără e-uri. Sănătate şi la cât mai multe ediţii! Să ne vedem cu bine la ediţia cu numărul 70.


Rezultate finale:

Categoria 1. Locul 1.Viorel Coman (Sebeş)
Locul 2.Viorel Medrea
Locul 3.Iulian Străjan

Categoria 2. Locul 1.Bujorel Bold
Locul 2.Florin Aldea
Locul 3.Florin Popa

Lady - 1.Ana Maria Coman
2.Mihaela Mureşan
3.Carmen Aldea
Longest drive - Laurenţiu Coman
Nearest to the Pin - Ioan Popa (patronul de la Transavia)


Vom reveni...

 


Veteranul Viorel Coman a castigat Cupa Elit la golf Veteranul Viorel Coman a castigat Cupa Elit la golf Veteranul Viorel Coman a castigat Cupa Elit la golf Veteranul Viorel Coman a castigat Cupa Elit la golf Veteranul Viorel Coman a castigat Cupa Elit la golf Veteranul Viorel Coman a castigat Cupa Elit la golf Veteranul Viorel Coman a castigat Cupa Elit la golf Veteranul Viorel Coman a castigat Cupa Elit la golf
Taguri:Veteranul Viorel Coman a castigat Cupa Elit la golf

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>