#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Schulz Culori SRL din Sibiu, o prezenta caritabila pe piata romaneasca

Schulz Culori SRL din Sibiu, o prezenta caritabila pe piata romaneasca

Revista nr. 46 | 01-09-2010 | Alexandru Mitchievici

Sunt cinci ani de colaborare şi cooperare între „Caritas Mitropolitan Blaj” şi asociaţia umanitară „Humanitären Hilfe Windesheim e.V.” Germania în sprijinul persoanelor şi familiilor nevoiaşe din patru judeţe ale Transilvaniei. În această perioadă, peste 20 de transporturi umanitare cu alimente, articole de igienă, îmbrăcăminte, mobilă, scaune pentru invalizi, etc. au ajuns la Blaj. De curând, acestei activităţi i s-a alăturat şi compania „Schulz Culori” din Sibiu, care a donat către „Caritas Mitropolitan Blaj” vopsele, lacuri şi baiţuri în cantitate de cca. 70 tone, la o valoare totală de aprox. 70.000 €. Donaţia se înscrie în ceea ce d-l Michael Schulz, proprietarul firmei, a declarat că este o mare dorinţă a domniei sale, respectiv de a „prelua şi responsabilităţi sociale, acolo unde este prezent ca om de afaceri”. La eveniment au participat directorul organizaţiei „Caritas”, părintele Nicolae Anuşcă, şi secretarul general, Claudiu Nicuşan. Au fost de faţă doi reprezentanţi ai asociaţiei umanitare german, primarul din Windesheim d-l Wolfgang Zimmer, şi d-l Raimund Gutenberger, iar din partea companiei „Schulz Culori” SRL Sibiu directorul general Călin Mesea.
„Caritas Blaj” interacţionează prin proiectele sociale cu oameni din diferite zone ale Transilvaniei - Blaj, Braşov, Sibiu, Mediaş, Luduş, Târnăveni, Teiuş – dorind să schimbe «culoarea gri» a vieţii multora dintre ei. Recenta donaţie generoasă făcută de firma „Schulz Culori” se alătură sprijinului continuu dat de ”Humanitären Hilfe Windesheim e.V.” acestor oameni nevoiaşi. Toate imobilele în care se derulează proiectele sociale, educative, religioase vor primi culori care dau viaţă. În numele tuturor beneficiarilor săi, „Caritas Mitropolitan” mulţumeşte, pe această cale, domnului Michael Schulz şi firmei sale.
Windesheim se află în apropierea localităţii Langenlonsheim, unde îşi are sediul firma „Schulz Farben - und Lackfabrik GmbH”. De mai bine de 40 de ani, firma Schulz este unul dintre cei mai stabili producători de vopsele şi lacuri, din Germania. Începutul a fost dat de Dieter Schulz, în 1966, cu proiectul economic „Pinsel-Schulz”. Firma familiei Schulz s-a specializat în dezvoltarea, vânzarea şi managementul brandului în comerţ şi a convins prin ideile inovatoare în domeniu şi calitatea deosebită a produselor sale. În mai bine de 40 de ani, s-a făcut schimbul de generaţii, în prezent firma fiind condusă de membrii acestei familii: Dieter, Herta şi Michael Schulz, cărora, din 1 martie 2006, li s-a alăturat Alexander Böhler. Astăzi „Schulz Farben - und Lackfabrik GmbH” este cunoscută ca un producător de vopsele cu renume internaţional şi cu mai mult de 200 de angajaţi. Datorită celor peste 900 de reţete proprii de vopsele şi lacuri, firma poate mulţumi aproape orice dorinţă a clienţilor interesaţi de produse din această categorie, extinzându-se pe piaţa est-europeană, în peste 15 ţări, şi China. Începând cu anul acesta, „Schulz Culori” SRL este prezentă şi în Sibiu, adaptându-se foarte bine cerinţelor pieţei româneşti de profil.

Conducerea Organizaţiei Caritas Mitropolitan Blaj

 

Taguri:Schulz Culori SRL, Sibiu, prezenta, caritabila, piata, romaneasca, Caritas, Metropolitan, Blaj

Ratari

Criticisme (4)

daniel
04-09-2010
cinste lor, numai sa fie pe bune
Raspunde
vasile camelia
20-09-2010
Un gest remarcabil.Numai un om cu suflet ar face asemenea lucruri fara a astepta nimic in schimb.Oameni deosebiti!
Raspunde
silviu
20-09-2010
E pe bune!(pt. daniel:)). Am avut ocazia sa cunosc persoane din conducerea acestei companii. Poate fi oricand un exemplu si pentru alte firme...
Raspunde
Georgeta Oblu
20-09-2010
Gesturi nobile, din partea unor oameni cu suflet nobil...Cinste lor!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>