#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
O poiana in forma de inima este noua imagine a judetului Alba

O poiana in forma de inima este noua imagine a judetului Alba

Revista nr. 46 | 02-09-2010 | Alexandru Mitchievici

Din iniţiativa celor de la Consiliul Judeţean Alba, începând cu Târgul Naţional de Turism Albac 2010 (4-5 septembrie), noua imagine a Judeţului Alba va fi o poiană în formă de inimă.
Poiana respectivă poate fi văzută dacă vă aflaţi pe drumul care duce de la Bucerdea Vinoasă spre Craiva, în apropiere de cetatea dacică Apoulon (Piatra Craivii). După cum a declarat Dan Popescu, director Direcţia Tehnică a Consiliului Judeţean Alba, instituţia a demarat deja procedurile pentru ca această imagine să devină marcă oficială a CJ Alba. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă în preambulul Târgului Naţional de Turism de la Albac, conferinţă susţinută de Ion Dumitrel, Dan Popescu, Tiberiu Todea şi Alin Cucui.
În acest moment imaginea este folosită pe mai multe pliante, afişe şi broşuri; ea este şi coperta a unor broşuri în limba germană realizate de CJ Alba şi care vor fi duse în aceste zile în Germania unde au loc Zilele Landului Brandenburg, ediţia a XII-a. Pe broşuri va scrie „Ich Liebe Alba”, dar Liebe (adică Iubesc) va fi sugerat de poiana amintită; la fel se întâmplă cu afişele în limba română („Te Iubesc Alba”), precum şi cu cele viitoare, în engleză şi franceză. O mică echipă a judeţului Alba – de la departamentul Turism al Consiliului Judeţean, ADR Centru şi de la Centrul Cultural „Augustin Bena” – va reprezenta Regiunea Centru la sărbătoarea landului german Brandenburg, sărbătoare care va avea loc în perioada 4-5 septembrie în localitatea Schwedt pe Oder.
Noul brand se alătură celorlalte achiziţionate în ultimii 3-4 ani de CJ Alba pentru promovarea turistică, economică şi culturală a judeţului Alba.

 


O poiana in forma de inima este noua imagine a judetului Alba O poiana in forma de inima este noua imagine a judetului Alba
Taguri:poiana, forma, inima, noua, imagine, judetul Alba, Consiliul Judetean Alba, Dan Popescu, brand, marca, turism, economie, imagine

Ratari

Criticisme (5)

manole
03-09-2010
Nu stiu a cui este ideea dar e geniala.
Raspunde
Autorul
04-09-2010
Pare a fi mana celor de la Serviciul Turism de la CJ Alba - ideea de Te Iubesc Alba. Poza insa e facuta de Catalin Cadan, ziarist, cameraman, fotograf experimentat.
Raspunde
spiderpc
23-02-2013
Poate din cauza unghiului de unde e facuta poza pare o inima ca in realitate numai inima nu e :) http://goo.gl/maps/H1aCq
Raspunde
Max
20-09-2014
nu conteaza prea mult a cui este ideea.... eu soun ca e o idee buna....
Raspunde
camelia
12-08-2017
Foarte faina !
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>