#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Emilia Oltean a castigat primaria Rosia de Secas pentru PSD Alba

Emilia Oltean a castigat primaria Rosia de Secas pentru PSD Alba

Revista nr. 46 | 30-08-2010 | Alexandru Mitchievici

Duminică, 29 august 2010. Reprezentanta PSD a câştigat alegerile locale anticipate de la Roşia de Secaş. Emilia Oltean l-a învins în turul secund al alegerilor pe reprezentantul PDL, Vili Nagy.
Emilia Oltean a primit 509 de voturi, în timp ce contracandidatul ei doar 412 voturi.
Este al patrulea scrutin din ultimii doi ani la Roşia de Secaş. În două rânduri primarul Gheorghe Wagner a demisionat, o dată au fost alegeri la termen şi o dată a fost referendum iniţiat de primarul Wagner (trecut de la PNL la PDL) pentru desfiinţarea Consiliului Local Roşia de Secaş care era dominat de liberali.
Primăria câştigată de Mili Oltean pentru PSD este a opta în judeţ. A opta comună adjudecată de PSD: 1.Bucium (primar Cornel Napău), 2.Ciugud (primar Gheorghe Damian), 3.Ciuruleasa (primar Radu Marcel Tuhuţ), 4.Cut (Vasile Eugen Cutean), 5.Mihalţ (Flavius Breaz), 6.Roşia de Secaş (Emilia Oltean), 7.Sohodol (Sorin Corcheş), 8.Stremţ (Traian Ştefan Popa).
Înfrângerea PDL-ului la Roşia de Secaş poate fi un semnal pentru întoarcerea electoratului dinspre PDL spre PSD şi PNL sau alte formaţiuni. Poate fi semnul pentru începutul sfârşitului dominaţiei PDL în judeţul Alba. Ar fi frumos, prea frumos...

 


Emilia Oltean a castigat primaria Rosia de Secas pentru PSD Alba Emilia Oltean a castigat primaria Rosia de Secas pentru PSD Alba Emilia Oltean a castigat primaria Rosia de Secas pentru PSD Alba
Taguri:Emilia Oltean, PSD, a castigat, primaria, Rosia de Secas, Gheorghe Wagner, PDL, dominatie

Ratari

Criticisme (5)

manole
30-08-2010
De ce nu invatati diferenta intre stire si comentariu? e pacat pentru ceea ce isi propune acest site. acum pe bune, ca jurnalisti... faptul ca un partid castiga o primarie marginala poate fi transformat din accident in "posibila" regula? speculatia e frumoasa in general in politica dar atunci cand ea nu se reduce la clisee si la presupuneri la indemana oricui...
Raspunde
Autor
30-08-2010
Marile evenimente politice au fost "anuntate" de lucruri (aparent) marunte. Caderea lui Ceausescu putea fi anticipata... de alte chestii marunte, anterioare: un protest interminabil la Timisoara (o zona marginala, geografic), desi pastorul L. Tokes avea parohie langa Oradea, intr-un sat. Apoi alte evenimente au prezis caderea: intalnirea dintre Reagan si Gorbaciov, numarul mare al "turistilor" straini, apoi marginalizarea unor lideri comunisti etc.
Raspunde
manole
31-08-2010
tocmai de asta vorbeam cand spuneam ca un jurnalist trebuie sa stie sa evalueze faptele. se aseamana alegerea acelei doamne cu evenimente politice importante? jurnalistii locali maresc lucrurile marunte cu lupa. am toata increderea in buna credinta a siteului dvs, dar ceea ce ma sperie e modul naiv in care priviti lucrurile. dar, asa cum am spus, considerand buna credinta, cred ca totul e remediabil prin educatie.
Raspunde
Autorul
01-09-2010
Multumim sincer pentru sfaturi. Numai ca noi cand scriem la Plaiu incercam sa ne distram. Educatia e buna, asa ca vom contiuna sa ne educam, si sa educam si simtul umorului cititorilor nostri... Chiar va multumim ca ne cititi cu atentiu si nu luati "de bune" chiar tot ce apare pe Plaiu. Pana la urma, e o revista electronica... de umor!
Raspunde
 
george
10-09-2010
Ia mai munciti, nu numai disctractie ...
prostie
16-03-2011
Satul ala v-a ajunge un catun...un loc fara viata...evitati-l mai ales ca e aia primarita...:-))
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>