#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Caravana Filmelor TIFF vine si la Alba Iulia

Caravana Filmelor TIFF vine si la Alba Iulia

Revista nr. 44 | 16-08-2010 | Alexandru Mitchievici

Începând de miercuri, 18 iulie, alături de alte 8 localităţi româneşti, Alba Iulia participă la prima caravană a filmelor din Balcani. Proiectul a pornit din iniţiativa TIFF România, în colaborare cu Festivalurile de Film de la Sofia, Sarajevo si Istanbul demarează, în perioada 24 iunie-1 septembrie
Programul Caravana Filmelor TIFF/ Operation Kino are loc în perioada 24 iunie-1 septembrie şi îşi propune să orienteze atenţia publicului către filme de succes din ţările UE sau non-UE.
Filmele din cadrul Caravanei TIFF/ Operation Kino vor fi împărţite în trei secţiuni:
Prima va fi consacrată producţiilor distinse cu Marele Premiu în 2009 la TIFF precum şi la Festivalurile de Film de la Sofia, Sarajevo şi Istanbul. A doua secţiune aduce în faţa publicului cele mai bune filme europene ale anilor 2009-2010. A treia secţiune prezintă filmele provenind din ţări non-Europene.
Operation Kino va mai cuprinde şi un program destinat scurt-metrajelor premiate la festivalurile participante la acest proiect.
Vor putea fi vizionate următoarele producţii: Narco, aventurile secrete ale lui Gustave Klopp, Caravana cinematografică, Vedere de pe pod: sunetul Istanbulului, Lumea e mare, Concertul.

 

Taguri:caravana, filme, TIFF, vine, Alba Iulia, spatiile, RYMA, Cetatea Alba Iulia, Poarta 7

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>