#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Doua artiste plastice din strainatate expun la Muzeul Unirii din Alba Iulia

Doua artiste plastice din strainatate expun la Muzeul Unirii din Alba Iulia

Revista nr. 44 | 16-08-2010 | Alexandru Mitchievici

Muzeul albaiulian pregăteşte două expoziţii realizate în cadrul actualei tabere (a XV-a) internaţionale de artă plastică Inter-Art din Aiud:
Miercuri, 18 august, începând cu ora 16.00, are loc vernisajul expoziţiei personale Pirjo Heino (Finlanda). Tot miercuri, de la ora 17.30, are loc vernisajul expoziţiei personale Patricia Goodrich, din SUA.
Patricia Goodrich a avut expoziţii în Austria, SUA, Maroc, Lituania, Rusia, precum şi în România. La Aiud a expus în două rânduri, în anii 2007 şi 2008, iar la Alba Iulia a fost cu o expoziţie personală în 2009.
Patricia Goodrich este de asemenea poetă, având câteva volume publicate; a recitat propriile poeme în numeroase locuri publice.
Născută în anul 1954, Pirjo Heino (foto) este artist plastic şi curator. Are studii de istorie, pedagogie, filozofie şi publicitate. Artistul plastic are până acum expoziţii personale acasă în Finlanda, precum şi în India şi Italia. De asemenea, a luat parte în zeci de expoziţii de grup – ca expozant sau ca membru al juriului – în diverse ţări, inclusiv în România şi Republica Moldova.
Începută pe 11 august, a XV-a ediţie a Taberei Internaţionale de Artă Plastică Inter-Art de la Aiud se va încheia luini, 23 august, cu o expoziţie de grup la Aiud.

 

Taguri:doua, artiste plastice, strainatate, expozitie, Muzeul Unirii, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>