#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Inca un pestisor in plasa celor de la Scutul Padurii

Inca un pestisor in plasa celor de la Scutul Padurii

Revista nr. 446 | 16-05-2018 | Alexandru Mitchievici


Doar peşti mici, mici, foarte... prinşi de poliţişti în cadrul programului Scutul Pădurii.


În perioada de 2-15 mai 2018 poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din IPJ Alba, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Județene Alba şi ai Direcţiei Silvice Alba au făcut un control la punctul de lucru din localitatea Poiana Aiudului, comuna Livezile, al unei societăţi comerciale specializată în prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos, se arată într-un comunicat al IPJ Alba.

Reprezentanţii societăţii nu au putut prezenta documente legale de provenienţă pentru 13,28 metri cubi de material lemnos, în plus nu au putut justifica lipsa, din gestiunea societăţii, a cantităţii de 94 de metri cubi de material lemnos, de diferite esenţe.

Drept urmare, societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar complementar s-a dispus confiscarea cantităţii de 13,28 metri cubi de material lemnos şi confiscarea valorică a cantităţii de 94,262 mc material lemnos.

*Noi mai aşteptăm încă amenzi pentru cei care vând LEMN TĂIAT ILEGAL celor de la Kronospan şi Schweighofer Industrie...
 
 
Sursa foto: IPJ Alba 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: pestisor in plasa, Scutul Padurii, exploatare, masa lemnoasa, Kronospan

Ratari

Criticisme (1)

pamela
27-05-2018
AICI ESTE AȘTEPTAREA MEA, CÂND AU FOST ÎMPRUMUT Numele meu este dna Pamela, cetățean al Germaniei. Am fost scammed de 3 Internet creditori internaționali diferite, toate acestea promit să-mi dea un împrumut după ce mi plătească mai multe taxe care produc nimic și sa ridicat la nici un rezultat pozitiv. Mi-am pierdut banii grei câștigați și a fost un total de 11.598 de euro. Într-o zi, așa cum am fost de navigare prin internet, cu lacrimi pe ochiul meu am dat peste o mărturie a omului, care a fost, de asemenea, și în cele din urmă a fost scammed conectat la o companie de împrumut legit numit FAST CREDIT INTL (kreditloansprestamos010@gmail.com), în cazul în care în cele din urmă a ajuns împrumutul lui. Așa că am decis să contactez aceeași companie de împrumut și apoi le-am povestit povestea mea despre cum am fost scamat de mai mulți creditori care nu au făcut altceva decât să-mi dea mai multe dureri. I-am explicat companiei prin poștă și tot ce mi-au spus era să nu mai plâng pentru că îmi voi lua împrumutul în compania lor și, de asemenea, am făcut alegerea potrivită de contactare a acestora. Mi-au dat asigurări lor de 100%, la început am fost speriat din cauza experienței mele din trecut, dar am luat riscul, am făcut-o așa cum am fost Tol și am primit împrumutul meu de 76.000. euro. Vă rugăm să oameni, i se va sfaturi pentru a contacta FAST CREDIT INTL dacă aveți nevoie de un împrumut, astfel încât tu dont merge contactați acei oameni răi și pierde banii așa cum am făcut before.I a făcut un jurământ de auto-mi că voi continua să depună mărturie pe internet pe cum am primit împrumutul meu. Aveți nevoie de un împrumut de urgență, cu amabilitate și rapid contactați: Dl Johnshon Ricarioni kreditloansprestamos010@gmail.com
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>