#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Teatrul Prichindel participa la doua festivaluri internationale de teatru pentru copii

Teatrul Prichindel participa la doua festivaluri internationale de teatru pentru copii

Revista nr. 446 | 16-05-2018 | Alexandru Mitchievici


În perioada următoare Teatrul de Păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia va participa la două importante festivaluri internaţionale. În perioada 16-18 mai 2018 teatrul albaiulian este prezent la Festivalul Internaţional de Animaţie „Gulliver” de la Galaţi, iar în perioada 19-21 mai 2018 la Festivalul de Teatru pentru Copii „Arcadia” de la Oradea. La ambele festivaluri teatrul albaiulian va prezenta publicului spectacolul „Capra cu trei iezi”, o dramatizare de Cristian Pepino.


„Capra cu trei iezi” este o creaţie colectivă şi originală a Teatrului de Păpuşi „Prichindel” şi aduce în scenă un spectacol surprinzător, plin de haz, cântec şi culoare”, precizează Cristina Smadea, secretarul literar al Teatrului de Păpuşi.

Echipa spectacolului:

Regia artistică: Teodora Popa, Viorica Boda, Ramona Benchea Mincu, Irina Melnic
Adaptarea: Cristian Pepino
Scenografia: Marian Sandu
Muzica: Levente Szöcs
Distribuţia: Piekny Ghiciuc, Cătălina Mihăilă, Mădălin Costea, Rareş Bogdan Porca, Teodora Popa, Viorica Boda, Ramona Mincu Benchea, Irina Melnic
Regia tehnică: Elena Madaras
Lumini: Ovidiu Tămăşan, Călin Popa
Sunet: Florin Andrea
Sculptură/ pictură: Marian Sandu, Oriana Pelladi
Croitorie: Mirela Tămăşan
Tâmplărie: Marin Goia
Maşinişti: Răzvan Laszlo, Horia Oarga.

„Spectacolul nostru, după cum bine ştiţi, este un spectacol vesel şi plin de învăţăminte, care a încântat publicul din oraşele judeţului nostru. Sperăm să-i încânte atât pe micuţii gălăţeni, cât şi pe cei mici de la Oradea”, mai spune Cristina Smadea - secretar literar al teatrului albaiulian.

CITEŞTE şi:
 
Taguri: festivaluri internationale, teatru pentru copii, Galati, Gulliver, Arcadia, teatrul de papusi, Levente Szocs, muzica, animatie

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>