#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Nicolaie Moldovan in America pentru documentare dedicata conceptelor de rezilienta si sustenabilitate urbana

Nicolaie Moldovan in America pentru documentare dedicata conceptelor de rezilienta si sustenabilitate urbana

Revista nr. 445 | 09-05-2018 | Alexandru Mitchievici


Ce ciudat sună titlul ăsta, dar aşa este...


Managerul oraşului Alba Iulia are succes, fără dubii. Ultima reuşită a lui Nicolaie Moldovan ţine de Departamentul de Stat al SUA.

Dar iată ce scrie Nicolaie Moldovan pe facebook: „Am fost selectat de catre Departamentul de Stat, la propunerea ambasadei Statelor Unite la Bucureşti, să particip în cadrul Programului de Leadership pentru Vizitatori Internaţionali, cel mai prestigios program de schimb profesional al guvernului american, la o sesiune de studiu şi documentare practică dedicată conceptelor de rezilienţă şi sustenabilitate urbană. Este o experienţă profesională şi personală inedită la care particip alături de 11 experţi din 11 ţări diferite. Voi avea ocazia să relaţionez şi să cunosc profesori de la universităţi americane consacrate, lideri de servicii publice şi agenţii guvernamentale, coordonatori ai unor departamente de administraţie locală, de companii de servicii şi utilităţi publice, activişti neguvernamentali în domenii precum protecţia mediului sau designul urban participativ etc”.

Pe această cale le aduce aminte celor din Departamentul de Stat că city managerul Nicuşor Moldovan (colaborator şi prieten al primarului Mircea Hava) face parte din echipa de la primăria Alba Iulia care a girat în anul 2011 distrugerea parcului Custozza din centrul Cetăţii bastionare, a altor spaţii verzi şi multe alte amputări... urbanistice.

#StateDepartment #IVLP #FHI360 #Exchanges360 #ExchangeAlumni #GlobalTiesUS
#USEmbassyBucharest
 

CITEŞTE şi:
 

Nicolaie Moldovan in America pentru documentare dedicata conceptelor de rezilienta si sustenabilitate urbana Nicolaie Moldovan in America pentru documentare dedicata conceptelor de rezilienta si sustenabilitate urbana Nicolaie Moldovan in America pentru documentare dedicata conceptelor de rezilienta si sustenabilitate urbana Nicolaie Moldovan in America pentru documentare dedicata conceptelor de rezilienta si sustenabilitate urbana Nicolaie Moldovan in America pentru documentare dedicata conceptelor de rezilienta si sustenabilitate urbana Nicolaie Moldovan in America pentru documentare dedicata conceptelor de rezilienta si sustenabilitate urbana Nicolaie Moldovan in America pentru documentare dedicata conceptelor de rezilienta si sustenabilitate urbana Nicolaie Moldovan in America pentru documentare dedicata conceptelor de rezilienta si sustenabilitate urbana Nicolaie Moldovan in America pentru documentare dedicata conceptelor de rezilienta si sustenabilitate urbana
Taguri: documentare practica, conceptelor de rezilienta si sustenabilitate urbana, Nicusor Moldovan

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>