#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Dublu eveniment cu Horatiu Malaele la Alba Iulia

Dublu eveniment cu Horatiu Malaele la Alba Iulia

Revista nr. 445 | 08-05-2018 | Alexandru Mitchievici


Marţi, 8 mai 2018, a doua zi din cadrul Festivalului de Teatru Poveşti propune un dublu eveniment dedicat lui Horaţiu Mălăele, premiat luni, 7 mai 2018, în cadrul Galei UNITER de la Alba Iulia.


De la ora 17.30 în holul Casei de Cultură a Studenţilor va avea loc lansarea cărţii „CINE-I ĂSTA?! De şi despre HORAŢIU MĂLĂELE”, o ediţie îngrijită de Oana C. Popescu, apărută la Editura RAO Bucureşti (durata: 30 de minute).

„Cartea aceasta nu are fluenţa unui roman. Nici nu şi-a propus acest lucru. Sunt doar fragmente din viaţa unui Om şi Artist de excepţie, care au scânteieri. Nu s-a respectat nici cronologia, nici continuitatea tematică. Totuşi, iubiţi-o! Iubiţi-l! Merită!”, spune editorul Oana C. Popescu.

Marţi, 8 mai 2018, ora 18.00, Casa de Cultură a Studenţilor are loc spectacolul „Ediţie Specială”:
Spectacol pentru tineri şi adulţi (durata: 1 oră şi 30 de minute)
Regia: Horaţiu Mălăele
Distribuţia: Horaţiu Mălăele, Bogdan Mălăele, Radu Captari.

Organizatorii precizează că spectacolul „Ediţie Specială” este un nou proiect marca Horaţiu Mălăele. Maestrul ironiei şi al hazului ascuţit va fi secondat pe scenă de fiul său, Bogdan Mălăele, şi de muzicianul Radu Captari. Spectacolul are o dinamică deosebită, Mălăele tatăl şi fiul având momente spumoase de dialog actoricesc sau monologuri ce vor face publicul spectator să treacă de la lacrima emoţiei la râsul în hohote. Noul spectacol are la bază texte puternice, pline de emoţie, pigmentate cu momente Best of Horaţiu, culese din cele mai bune reprezentaţii ale actorului. Muzica special aleasă de Radu Captari şi melodiile noi compuse pe texte ale lui Horaţiu Mălăele, vor întregi acest univers în care veţi trăi pentru o oră şi jumătate”.
 
 
Foto: Horaţiu Mălăele primind Premiul de Excelenţă în cadrul Galei UNITER 2018 de la Alba Iulia
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: editie speciala, dublu eveniment cu Horatiu Malaele, Bogdan Malaele, cine-i asta ?

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>