#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Spectacolul Don Juan in finalul Festivalului de Teatru Povesti 2018

Spectacolul Don Juan in finalul Festivalului de Teatru Povesti 2018

Revista nr. 445 | 13-05-2018 | Alexandru Mitchievici


13 mai 2013. Ediţia a XIII-a a Festivalului Internaţional de Teatru „Poveşti” de la Alba Iulia a ajuns la final. Şi a fost cu noroc !


Festivalul se va încheia cu spectacolul „Don Juan”, realizat de Teatrul de Comedie din Bucureşti.

De notat că Liviu Pintileasa (unul din actorii spectacolului „Don Juan”) a fost nominalizat pentru cel mai bun actor în rol secundar la Gala UNITER 2018.
Realizat de Teatrul de Comedie Bucureşti, spectacolul se adresează tinerilor şi adulţilor (durata: o oră şi 20 de minute). Spectacolul este nerecomandat tinerilor sub 12 ani !

Regia: Andrei şi Andreea Grosu
Scenariul, adaptarea după Molière
Scenografia: Vladimir Turturica
Distribuţia: Dan Rădulescu, Liviu Pintileasa, Dragoş Huluba

Organizatorii fac câteva precizări privind spectacolul: „Celebrul Don Juan Tenorio a călătorit neîntrerupt din Spania secolului al XVII-lea, a trecut prin Italia ca mai apoi să poposească (nici de data asta definitiv) în Franța lui Molière. Prin definiție, Don Juan nu este un personaj statornic și dovadă stau sutele de romane, nuvele, piese de teatru, opere și operete în care apare de fiecare dată altfel. Acum Don Juan revine într-o formă nebănuită pe scena Teatrului de Comedie, adus de tinerii regizori Andrei și Andreea Grosu, după aproape patruzeci de ani de la montarea lui Valeriu Moisescu din 1980. La fel de seducător, dar chiar mai neastâmpărat decât în trecut”.

Mulţumim tuturor celor care au contribuit la această ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru „Poveşti” ! Aşteptăm ediţia a XIV-a, a XV-a, a XVI-a...
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: Don Juan, festivalului de teatru, povesti, Dan Radulescu, Liviu Pintileasa, Dragos Huluba

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>