#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Teatrul ODEON aduce spectacolul Pescarusul de Cehov la Alba Iulia

Teatrul ODEON aduce spectacolul Pescarusul de Cehov la Alba Iulia

Revista nr. 445 | 09-05-2018 | Alexandru Mitchievici


Un nou spectacol interesant la Festivalul Internaţional de Teatru „Poveşti” la finalul celei de-a treia zi a festivalului albaiulian...


Miercuri, 9 mai 2018, de la ora 19.30, spectacolul „Pescăruşul” de Cehov poate fi văzut la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Este un spectacol pentru tineri şi adulţi care durează o oră şi 45 de minute. Nerecomandat copiilor sub 12 ani !

Regia: Andrei şi Andreea Grosu
Traducere de: Raluca Rădulescu, după A.P. Cehov
Scenografia: Vladimir Turturica
Distribuţia: Alina Berzunţeanu, Marius Damian, Dan Bădărău, Nicoleta Lefter, Laurenţiu Lazăr, Elvira Deatcu, Florina Gleznea, Mihai Smarandache, Gelu Niţu, Cezar Antal.

Organizatorii ne anunţă că „Pescăruşul nostru e o lume care încearcă să se compună din sunete, culori, materiale, gânduri şi mişcări, asemeni unei construcţii arhitecturale în care ne sprijinim pe o structură de rezistenţă nevăzută. Am căutat în direcţia în care totul e pentru supravieţuire, în care facem cât putem ca să ne îndepărtăm de un final de care ne e frică. Am încercat să îl schimbăm, să păcălim moartea în toate formele ei. Tablou cu oameni care fug în toate direcţiile de ce e scris să li se întâmple, care speră să schimbe cursul timpului, care visează la cuvinte care capătă alte forme când sunt rostite. Am schimbat sensuri şi ne-am aruncat cu toţii fără plasă de siguranţă. Unii în braţele celorlalţi”.
 
 
*Festivalul se desfăşoară în perioada 7-13 mai 2018, numărându-se printre proiectele culturale din cadrul Centenarului la Alba Iulia...

CITEŞTE şi:
 
Taguri: pescarusul de Cehov, Alina Berzunteanu, Laurentiu Lazar, povesti

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>