#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Gala Premiilor UNITER la Alba Iulia

Gala Premiilor UNITER la Alba Iulia

Revista nr. 445 | 07-05-2018 | Alexandru Mitchievici


LIVE de pe covorul rosu din Cetatea Alba Carolina (comunicat)
 
 
La 100 de ani de la Marea Unire, Cetatea Alba Carolina gazduieste luni, 7 mai, evenimentul sarbatoririi teatrului românesc: Gala Premiilor UNITER, ajunsa la cea de-a 26-a editie. Motto-ul editiei este „Gala UNITER uneste Teatrul!”

 
Intr-un pavilion amplasat pe esplanada dintre Catedrala Episcopiei Ortodoxe si Biserica Romano-Catolica, special construit pentru acest eveniment, echipele tehnice au ridicat un teatru pentru o zi! Pentru ca patrimoniul-simbol al Cetatii Alba Carolina sa fie si „decorul” special al acestei editii a Galei Premiilor UNITER.
                          
Pentru ca publicul sa se bucure din plin de acest moment special, vom transmite live pe www.tvr.ro si pe www.uniter.ro sosirea pe covorul rosu a unora dintre cei mai apreciati artisti români ai momentului, incepând cu ora 19.30. De la ora 20.00, publicul din Alba Iulia va putea urmari ceremonia acordarii Premiilor UNITER in direct, pe un ecran amplasat in zona statuii ecvestre a lui Mihai Viteazul, situata in fata Palatului Princiar din Cetatea Alba Carolina.
 
La Alba Iulia sunt asteptati 300 de artisti, apropiati ai fenomenului teatral si ai Galei UNITER. Puteti vedea toate nominalizarile si premiile care vor fi acordate, aici:

Juriul final format din Dragos Buhagiar, Marina Constantinescu, Marcel Iures, Ana Ularu si Alexa Visarion va decide cele 11 premii. La Gala va fi prezent si juriul de nominalizari, format din Calin Ciobotari, Alina Epingeac si Ludmila Patlanjoglu.
 
Vom fi impreuna in momentele anuntarii câstigatorilor, când publicul, oriunde ar fi el, poate urmari in transmisiune directa spectacolul Galei pe TVR1 si Radio România Cultural, livestreaming pe www.tvr.ro si www.uniter.ro si preluat de pagina de Facebook a UNITER.
 
Va reamintim ca puteti fi parte din gala, puteti fi alaturi de artistii nominalizati prin participarea la VOTUL PUBLICULUI pâna seara zilei de 7 mai, la ora 20.00.
https://www.uniter.ro/votul-publicului-gala-uniter-2018/.
 
Ne bucuram ca Festivalul International de Teatru „Povesti” organizat de Teatrul de Papusi „Prichindel” din Alba Iulia (7-13 mai) va primi in cadrul Galei un premiu special. Anul acesta, in mod exceptional, programul celei de-a 13-a editii aduce in fata publicului din Alba Iulia trei spectacole nominalizate la Gala Premiilor UNITER:

„Regele moare” de Eugène Ionesco, regia Andrei si Andreea Grosu, productie a Teatrului National „I.L.Caragiale” din Bucuresti, cu doua nominalizari: Cea mai buna actrita in rol principal – Mariana Mihut si Cel mai bun actor in rol principal – Victor Rebengiuc.

„Don Juan”, adaptare dupa Molière, regia Andrei si Andreea Grosu, productie a Teatrului de Comedie Bucuresti, cu nominalizare la categoria Cel mai bun actor in rol secundar – Liviu Pintileasa.

„Si negru si alb si gri”, autor si regie Mimi Branescu, productie a Teatrului Metropolis Bucuresti, cu nominalizare la categoria Cea mai buna actrita in rol secundar – Natalia Calin.
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: gala Premiilor UNITER, teatru, povesti, teatrul de papusi

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>