#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Smida Jazz Festival are loc in perioada 17-19 august 2018

Smida Jazz Festival are loc in perioada 17-19 august 2018

Revista nr. 439 | 28-03-2018 | Alexandru Mitchievici


Vin primele anunţuri şi de la Cluj, despre Smida Jazz Festival 2018. Ca un prim detaliu, important, festivalul se decalează faţă de primele două ediţii, iar preţul abonamentului este de 99 de lei.


Ediţia a treia a Smida Jazz Festival nu va avea loc în ultimul weekend al lunii august, ci mai repede: 17-20 august 2018. O decizie binevenită, pentru că serile la final de august sunt foarte reci ! De exemplu, festivalul de jazz de la Gărâna (din Munţii Semenic) s-a mutat din august în iulie tocmai pentru a evita ploile şi nopţile reci.

De asemenea, organizatorii au anunţat şi prima trupă: quartetul Muntet, iniţiat de saxofonistul Alex Munte, alături de Albert Tajti - pian, Michael Acker - contrabas şi Victor Stoica - tobe.

Muntet cântă piese proprii, dar şi variante proprii (din gama free jazz-ului) ale pieselor lui Ornette Coleman sau John Coltrane.

Abonamente la #smidajazz2018, la preţul pre-sale de 99 de lei până în 30 aprilie, pe Eventbook: http://bit.ly/2IRVY8D, Eventim.ro: http://bit.ly/2Gan88Q și Bilete.ro: http://bit.ly/2Gbxeqa şi la partenerii acestora.

Localitatea Smida, un cătun într-o zonă montană superbă din judeţul Cluj, se află în Munţii Apuseni, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba.
 
 
Foto: Smida Jazz Festival 2017 
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: Smida Jazz Festival, Muntii Apuseni, 17-19 august, Garana Jazz, muntii Semenic

Ratari

Criticisme (1)

zzaj
28-03-2018
No fain si asta!(alex munteanu a avut o activitate importanta si prin Cluj)
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>