#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Primele doua Start Up-uri din judetul Alba se vor infiinta la Mihalt

Primele doua Start Up-uri din judetul Alba se vor infiinta la Mihalt

Revista nr. 437 | 17-03-2018 | Alexandru Mitchievici


Pe locuri, fiţi gata, start up nation !


Mărirea salarilor, prosperitatea promisă de PSD, mândria de a fi român, toate se văd foarte bine cu ochii liberi în Anul Centenarului. Zilnic din România emigrează 1.250 de tineri, iar în ţară se închid circa 1.000 de şcoli. Doar în judeţul Alba se închid decât 44 de şcoli.

Ca o compensaţie, ministrul pentru Mediul de Afaceri (Radu Oprea) a anunţat la Alba Iulia o nouă sesiune de Start Up Nation-uri, adică mici firme finanţate cu fonduri nerambursabile (care nu se dau înapoi)... cele mai multe se vor realiza în judeţele Teleorman (de unde e Don Liviu Leoncio Dragnea şi prima ministră Vasilica Viorica Dăncilă), Prahova (de unde e Sebastian Ghiţă şi Radu Oprea), Buzău (de unde e parlamentăriţa Elena Udrea) şi Constanţa (de unde e Radu Mazăre şi Traian Băsescu).

Două Start Up Nation-uri vor fi create la Obreja (comuna Mihalţ, judeţul Alba), un sat de unde se trage un mare rector, matematician şi om politic breaz... Daniel Breaz, rectorul Universităţii Alba Iulia !

Problema este că în vară, când Liviu Dragnea va vizita localitatea de baştină a rectorului Daniel Breaz, satul Obreja, va putea vizita aici doar două instituţii de... cultură: sala de culturism şi birtul cu păcănele.
 
 
Acest text este un PAMFLET şi se tratează ca atare ! 

CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: doua Start Up-uri, judetul Alba, comuna Mihalt, Viorica Dancila, inchiderea scolilor, pacanele

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>