#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Cateva impresii dupa al XV-lea congres al PSD-ului

Cateva impresii dupa al XV-lea congres al PSD-ului

Revista nr. 437 | 11-03-2018 | Alexandru Mitchievici


Plictisitor congresul al XV-lea al PSD-ului... ca Premiile Oscar: previzibili câştigătorii. Jumătate din premii au fost date femeilor, jumătate baronilor! În numele corectitudinii sexual-politice...


Imediat după finalizarea congresului, am notat câteva impresii ale participanţilor. Mircea Trifu, preşedintele PSD-ului paralel, l-a felicitat pe liviu Dragnea pentru confirmarea în funcţie.

În schimb toată lumea a rămas impresionată de iubita lui Dragnea, acest macho man, un adevărat Leoncio al pesedistelor, disponibil de când s-a despărţit de Bombonica Prodana.
 
Per ansamblu aşa, a fost un congres ca lumea. Multă apă cu lămâie, poşete scumpe, jipuri, mândri că sunt români, pop corn, aldişti de umplutură, Tăriceanu cu a şasea soţie. A fost OK, Liviu i-a cam luat faţa lu' Orban cu tot cu pedelistele lui...
 
Dar iată declaraţiile oamenilor respectivi, cu cuvintele lor....

Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba: „Le-am transmis colegilor din forurile de conducere că la noi în PSD Alba nu va mai exista un primar ca Ghiţă Damian chiar dacă ar fi să pun partidul pe butuci”.
 
Marcela Dărămuş, IŞJ Alba: „Mulţumim conducătorului suprem, far luminos al naţiunii, lider mândru al poporului muncitor, desăvârşit om politic, înţelept şi devotat destinului neîntinat al poporului, geniu al Teleormanului, vizionar om de stat”...

Mircea Trifu, consilier independent: „Chiar dacă mi-a refuzat cega, nu-s supărat pe Dragnea. Îi trimit niştze ştiucă de la Bucerdea”.

Rectorul Daniel Breaz: „Dacă mi-a desfiinţat şcoala din Mihalţ, în compensaţie aş dori să fie desfiinţată şi singura şcoală din Teleorman, şcoala care l-a dat lumii pe Kim Jong Un....ăăă, pe măreţul Liviu Dragnea”.

Ioan Lazăr, preşedintele ALDE Alba: „Le-am solicitat aliaţilor din PSD să înfiinţeze 12 posturi de secretar de stat. Da' ce, să rămânem noi, provincialii, fără posturi în Guvernu' ăsta de incompetenţi ?”

Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud: „L-am invitat pe Liviu Dragnea la Noaptea Pricolicilor, dar să-l aducă şi pe Dîrzu”.

Chiar dacă postul său nu a fost pus în discuţie, Liviu Dragnea s-a temut ca colegii săi, parlamentarii, să nu-i întoarcă spatele şi să-l exileze la Târgovişte. Cel mai supărat a fost Tăriceanu, din cauză că Dragnea a venit la congres cu o iubită mai mişto decât toate soţiile lui Tăriceanu...

Congresul al XV-lea al PSD-ului a avut loc sâmbătă, 10 martie 2018, evident la Sala Palatului !
 

Acest text este un PAMFLET şi se tratează ca atare !
 
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: al XV-lea congres al Partidului, cega, Calin Popescu Tariceanu, Targoviste

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>