#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Istoria rockului romanesc... lansare de carte la Alba Iulia

Istoria rockului romanesc... lansare de carte la Alba Iulia

Revista nr. 434 | 19-02-2018 | Alexandru Mitchievici


Duminică, 25 februarie 2018, la Alba Iulia va avea loc lansarea celui de-al doilea volum din trilogia „Istoria ROCKului românesc”, de Nelu Stratone, „Rock în timpuri noi”.


Evenimentul are loc începând cu ora 17.00, la clubul Framm's (Str. Păcii nr. 13). De notat că de la 19.30 cartea va fi lansată la Deva, la cafeneaua Jos pălăria.

Gazdele serii vor fi coordonatorii proiectului „Istoria ROCKului românesc”, Radu Toderaş, împreună cu scriitorul şi editorul Andrei Ruse.

Organizatorii precizează: „Rock în timpuri noi” continuă povestea rockului românesc de la momentul Revoluţiei din 1989 până în anul 2000. La fel ca în primul volum, „Rock sub seceră şi ciocan”, sunt tratate şi mişcările sociale importante ale acestei perioade (revoluţia, eroii ei „rock”, apoi mineriadele şi continua tranziţie), dar cel mai important, formaţiile şi curentele noi şi, mai ales, evoluţia lor în noul context al libertăţii de această dată, în care lipsa de interes a publicului pentru rock şi de multe ori chiar a fondurilor necesare pentru susţinerea unei trupe de calibru nu au reprezentat fundamentul atât de mult visat după ’89”.

Detalii despre carte / Comandă online:
Hyperliteratura.ro/produs/Rock-in-timpuri-noi

Pagina oficială de Facebook:
Istoria ROCKului românesc

Ne bucurăm de un eveniment cultural, muzical adevărat. Ne-am cam săturat de băieţi din ăştia care cântă cu „să moară duşmanii mei”, ştiţi voi, „mari muzicieni” de Alba Iulia...
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: club Framms, Radu Toderas, formatii, istoria rockului romanesc, sub secera si ciocan, jos palaria

Ratari

Criticisme (1)

duJman
20-02-2018
o sa fie cea mai scurta lansare de carte din istoria rockului romanesc(pana te urci in masina....pana cauti crasma,abia ajungi la lansare la Deva de la 17...siii ceeeva-18, la 19,30).dar e bine ca bifam(si ei si noi) si avem ce pune pe "feisbuci" ca oricum numai asta conteaza,de inteles nu se va intelege mare lucru ce-i cu muzica asta.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>