#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Mica cega de aur care indeplineste 3 dorinte

Mica cega de aur care indeplineste 3 dorinte

Revista nr. 433 | 16-02-2018 | Alexandru Mitchievici


Cea mai importantă zi a oraşului Alba Iulia: nu e nici Zilele Oraşului, nici Zilele Cetăţii, nici 1 Decembrie, nici Ziua Monarhiei. Cea mai importantă zi a Urbei e ziua de 16 februarie... ziua în care a văzut lumina zilei marele, înţeleptul, unicul şi irepetabilul Mircea Trifu.


Unii spun că Trifu e în campanie electorală de când s-a născut, 16 februarie 1972. Noi credem că el e în campanie din 2008, de când a dat un fulminant interviu în ziarul Unirea, în care ameninţa: în 2012 voi candida la Primărie. N-a făcut-o în 2012, a făcut acest lucru 4 ani mai târziu, când a ajuns decât consilier local.
 
Mircea Trifu nu a fost uitat de colegii din politică, unii l-au felicitat, alţii i-au trimis mici cadouri. 

Ştiind că Trifu este amatorul distracţiilor simple, dar umane, primarul Mircea Hava a promis că va legaliza pescuitul pe Şoseaua de centură a oraşului.

Nici Florin Roman nu a rămas mai prejos. Cunoscut ca un împătimit al pescuitului în Deltă, Roman i-a trimis lui Trifu două găleţi de cegă ca să repopuleze Mureşul. Într-una era şi mica cegă de aur, peştişorul ăla cu 3 dorinţe. Problema e că Trifu a prăjit-o (vezi foto, exclusiv)...

Direct din Dubai, Victor Viorel Ponta i-a trimis o felicitare lui Trifu: „Celui mai bun şeruitor al linkurilor mele !”
 
Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba, i-a promis că la alegerile din 2020 îl va pune pe lista consilierilor PSD de Alba Iulia... pe locul 6. Acum PSD Alba Iulia are 5 consilieri locali...

Viceprimarul Albei Paul Voicu i-a trimis un mic răvaş: „Dacă nu mai vorbeşti în următoarele 3 luni, până la 1 aprilie îţi pietruim străzile din Orizont !”

De acum înainte ziua de 16 februarie e mult mult mai importantă decât să zicem zilele de...

Ion Dumitrel - 20 martie (1958)
Mircea Hava - 26 decembrie (1956)
Sandu Pereş - 20 decembrie (1952)
Paul Voicu - 17 decembrie (1962)
Ioan Bogăţan - 2 decembrie (1947)
Gabi Pleşa - 11 octombrie (1966)
Florin Roman - 22 aprilie (1974)
Mitică Fulea - 12 noiembrie (1963)
Alin Cucui - 31 mai (1976)

Suntem curioşi să vedem ce cadou îi vor face colegii consilieri din PDL-PNL lui Mircea Trifu vineri, 16 februarie, când e şedinţă de Consiliu Local. Poate de aia au pus ziua de şedinţă pe 16 februarie, sperând că nu apare Trifu !

Şi cum pe 16 februarie 2018 se votează noul preşedinte de şedinţe al C.L. Alba Iulia (pe următoarele 3 luni), îi rugăm pe consilierii PDL-PNL să aibă milă şi înţelegere...
 
 
Acest text este un PAMFLET şi se tratează ca atare ! 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: mica cega de aur care indeplineste 3 dorinte, pestisorul de aur, candideaza la primarie

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>