#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Ceasul negru, pisica 13, trei ceasuri rele, dar o zi norocoasa pentru alesii din Alba

Ceasul negru, pisica 13, trei ceasuri rele, dar o zi norocoasa pentru alesii din Alba

Revista nr. 433 | 13-02-2018 | Alexandru Mitchievici


Marţi treişpe... aţi spune că e o zi ca oricare alta, corupţie în primării, hoţi în Parlament, justiţie subiectivă, stat paralel, o mass-media aberantă, încă 5.000 de români care emigrează, dar nu e chiar aşa...


Marţea e plină de ceasuri rele, de superstiţii şi ghinioane, dar nu pentru cei care ne conduc. Ei au o viaţă bună, peste media europeană, conform unui studiu al cercetătorilor britanici.

Mircea Trifu şi-a început ziua la Biserică, a scuipat în sân, a spus jumătate de rugăciune, spusă destul de întortocheat, şi a plecat spre lucru. Trebuie să vândă 13 parcele unor investitori privaţi.

Neconturbat în rutina zilnică, Mircea Hava s-a trezit ca de obicei la 11, a dat o tură pe la spa-ul de la Hotel Parc şi la unu jumate a ajuns la Primărie, evitând astfel fatidica oră 13.00.

Primarul Gheorghe Damian şi-a dat foc carnetului roşu de partid... avea numărul 13.

Rectorul Daniel Breaz şi alţi 12 colegi rectori şi-au retras semnătura de pe lista de susţinere a Ministrului Educaţiei, Valentin Popa „Pamblică”. Cei treişpe rectori îl vor înapoi pe Liviu Pop „Genunche”.

Prezent în Capitală, deputatul Florin Roman a ieşit din casă pregătit pentru o nouă apariţie la TV, dar a văzut o pisică neagră, a fost nevoit să facă trei paşi în spate, a aruncat ghinionul peste umăr şi şi-a văzut de drum. Urmează un nou mare proiect, cu sau fără prietenul Dan Şova.

Devenind conştient de mizeria din politica românească, senatorul Alexandru Pereş a anunţat că nu va candida pentru al 13-lea mandat de parlamentar. Trece la Parlamentul European, cu colegul său de la începuturile FSN-ului, Mircea Hava.

Supersticioşi cum îi ştim, consilierii PNL-PDL din Consiliul Local Alba Iulia au scos de pe ordinea de zi proiectul de hotărâre nr. 13. Acesta prevedea compensaţii financiare şi morale din partea firmei Grup Corint, cea care a pus cărămida fărâmicioasă în zidurile Cetăţii bastionare Alba Iulia. De acum toate proiectele iniţiate de Mircea Trifu „Cega” vor avea numărul 13 şi nu vor fi votate de cei 13 consilieri PSD-PNL.
 
 
Preşedintele PSD Alba Ioan Dîrzu se pregăteşte pentru o nouă candidatură la Primăria Alba Iulia: a 13-a, dar cu al treişpelea candidat diferit. Poate va fi câştigător !

În schimb, Ion Dumitrel, preşedintele CJ Alba, nu a avut modificări în programul zilnic: s-a trezit la 7 fără 13, şi-a hrănit pisica neagră cu praz şi usturoi, apoi a plecat fericit spre locul de muncă... Consiliul Judeţean Alba încă.

La sediul DNA Alba, aflat pe strada Speranţei, nr. 13, la parter, poarta păzită de o pisică neagră a fost împodobită cu usturoi ... pentru a îndepărta gândurile necurate ale celor care ar dori să depună vreo reclamaţie faţă de politicienii corupţi sau faţă de firmele care dau şpăgi frumoase pentru a primi contracte publice pe bandă rulantă... Pentru cei care se întreabă de existenţa DNA Alba, chiar există această înstituţie: în ultimii 13 ani a documentat 31 dosare de corupţie, finalizate cu 69 de achitări în instanţă.

Pregătit de alegeri pentru Primăria Alba Iulia, Nicolaie Moldovan a donat 122 de lei unor instituţii de caritate, 13 asociaţii şi direcţii publice.

Cele 10 porunci ale politicienilor au fost completate cu: 1.şpaga e sfântă, 2.împarte funcţii la toţi dacă vrei să fii reales, 3.judeţul Alba este enclavă a non-justiţiei în care DNA funcţionează doar pe hârtie...

Cele trei ceasuri rele de marţi, 13 februarie 2018, s-au dovedit nu nefaste, ci chiar benefice pentru politicienii din judeţul Alba: alte şpăgi, alte contracte pentru firmele de partid (Corint, Florea, Elis), noi mandate îi aşteaptă pe „aleşii” noştri cu imunitate cu tot. Pisica neagră s-a plimbat pe alte străzi...
 
 
Acest text este un PAMFLET şi se tratează ca atare !
 

CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: ceasul negru, pisica treispe, trei ceasuri rele, dar o zi norocoasa, alesii nostri, hotii, coruptie, superstitii, norocoasa

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>