#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Trei reusite intr-o saptamana pentru sahistul albaiulian Mihnea Costachi

Trei reusite intr-o saptamana pentru sahistul albaiulian Mihnea Costachi

Revista nr. 423 | 04-12-2017 | Alexandru Mitchievici


O nouă reuşită pentru şahistul albaiulian Mihnea Costachi. Acesta a reuşit a treia performanţă în decurs de o săptămână. După locul 4 obţinut luni, 27 noiembrie 2017, în Openul Internaţional al României de la Alba Iulia şi locul 3 în turneul de blitz pentru mari maeştri Romgaz de la Mediaş, Mihnea Costachi s-a clasat duminică, 3 decembrie, pe locul 2 în proba de blitz la Campionatul Naţional de seniori desfăşurat la Bucureşti şi la care au participat 140 de jucători, 6 dintre aceştia având titlul de mare maestru internaţional.


În vârstă de 17 ani, Mihnea Costachi a obţinut 7,5 puncte din 9 partide, fiind devansat de maestrul internaţional Gabriel Grecescu, care a reuşit 8 puncte după ce pierdut primul joc şi le-a câştigat pe următoarele 8, ne anunţă antrenorul albaiulian Marius Ceteraş.

Podiumul a fost completat de marele maestru internaţional Bogdan Deac.

De notat că Mihnea a avut o evoluţie foarte bună şi în proba de şah rapid în care a terminat pe locul 6 cu 7 puncte, fără înfrângere, primele trei locuri fiind ocupate de marii maeştri internaţionali Vlad Jianu, Mihail Marin şi Vladislav Nevednichy, toţi cu 7,5 puncte, precizează Marius Ceteraş.

*Mihnea Costachi s-a născut la Alba Iulia la 23 martie 2000.
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: reusite, sahistul albaiulian Marius Ceteras, Mihnea Costachi, 140 de jucatori, openul international al Romaniei

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>