#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Celebrul muzician A.G. Weinberger canta la Sebes

Celebrul muzician A.G. Weinberger canta la Sebes

Revista nr. 418 | 31-10-2017 | Alexandru Mitchievici


Sâmbătă, 4 noiembrie 2017, A.G. Weinberger cântă la Sebeş. Începând cu ora 18.00, la Centrul Cultural „Lucian Blaga” din Sebeş, AG Weinberger propune o combinaţie complexă de jazz, blues, soul, blues-rock.


„Noua formulă de band recrează în stil propriu un univers muzical de înaltă ținută, piese din repertoriul lui Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson, Charlie Parker sau selecţia din compoziţiile proprii sunt redimensionate şi filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertăţii de creaţie, muzica sa emanând aceeași sensibilitate și aceeași amprentă solară universului muzical abordat”, precizează organizatorii concertului.

Supranumit Mr. Blues al României, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. „El îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credintă, pentru a impune muzica bună în viața culturală din România”, mai spun organizatorii.

AG Weinberger Band:

AG Weinberger - chitară, voce, lap steel guitar
Zsolt Szabo - pian, claviaturi
Virgil Popescu - bas, voce
Titi Herescu - tobe, voce.
 

CITEŞTE şi:
Taguri: mister blues, A.G. Weinberger, canta la Sebes, muzicieni

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>