#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Un cerc vicios... lansare de carte la Alba Iulia

Un cerc vicios... lansare de carte la Alba Iulia

Revista nr. 414 | 04-10-2017 | Alexandru Mitchievici


Joi, 5 octombrie 2017, de la ora 18.00, la Alba Iulia, va avea loc lansarea cărţii „Un cerc vicios”, autor Petre Paul.


Cartea „Un cerc vicios” este al doilea roman al scriitorului Petre Paul care a început să scrie încă de la vârsta de 10 ani. După câteva încercări nefinalizate, la 9 decembrie 2011 publică şi lansează în spaţiul public primul roman intitulat „Un oraş zburător”. Cartea a fost foarte bine primită de public, motiv pentru care Petre Paul aduce din nou în faţa publicului un roman de intrigă, aventuri şi suspans ce va stârni interesul tuturor indiferent de vârstă, ne anunţă Daniela Floroian, bibliotecar la Biblioteca Judeţeană Alba.

Elev al Colegiului „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, Petre Paul a afirmat mereu că „scrie pentru că îi place să creeze personaje, să plângă şi să se bucure alături de ele, scrie pentru că îi place să evadeze în alte lumi şi pentru că iubeşte să fie stăpânul propriului tărâm. Dar mai ales scrie pentru că îşi doreşte ca tinerii de vârsta lui să reînveţe să iubească literatura şi să simtă satisfacţia mirosului cernelii de tipar, a filelor noi de carte răsfoită cu nerăbdare şi a nopţilor pierdute la lumina veiozei aşteptând să dezlege iţele încurcate ale „poveştii”.

Organizatori sunt Consiliul Județean Alba, Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba şi Grupul editorial „Libris” au pregătit pentru publicul albaiulian un eveniment special pentru a marca lansarea celei mai recente cărți semnate de tânărul autor albaiulian Petre Paul.

Lansarea cărţii „Un cerc vicios” va avea loc joi, 5 octombrie 2017, ora 18.00, la Cafeneaua „Gavroche” de lângă Librăria Humanitas. Alături de Paul se vor afla câţiva din cei care au crezut în el şi l-au susţinut şi încurajat de-a lungul timpului: prof. Miruna Furdui de la Şcoala „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, prof. Carmen Busuioc de la Colegiul „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, Horia Nilescu de la Grupul editorial „Libris”, precum şi Silvan Stâncel, managerul Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba.
 

CITEŞTE şi:
Taguri: elev al colegiului HCC, Un cerc vicios, lansare de carte, Horea, Closca si Crisan, un oras zburator

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>