#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Blaj aLive, evenimentul lunii iunie in judetul Alba

Blaj aLive, evenimentul lunii iunie in judetul Alba

Revista nr. 396 | 03-06-2017 | Alexandru Mitchievici


Duminică, 4 iunie 2017, are loc Blaj aLive, ediţia a V-a...


Începand cu ora 12.00, se deschid porţile Blaj aLive: urmează o zi de distracţie şi relaxare în aer liber: concerte, activări creative, un parc de distracţii şi alte surprize.
 
Publicul poate vedea la Blaj aLive nume cunoscute din străinătate şi din ţară: Amy Macdonald (UK), Walking On Cars (Irlanda), Lola Marsh (Israel), Alternosfera (Rep. Moldova), Şuie Paparude (Ro), Coma (Ro) şi Sinoptik (Ucraina).

Programul concertelor de pe Freedom Stage, amplasată sub cortul „Kayam”:

15:00-16:00 – Sinoptik (UA)
16:30-17:30 – Lola Marsh (IL)
18:00-19:00 – Coma (RO)
19:30-20:30 – Walking On Cars (IE)
21:00-22:15 – Amy Macdonald (UK)
23:00-00:00 – Alternosfera (MD)
00:15-01:30 – Şuie Paparude (RO)

Alte detalii oferite de organizatrori:

Feedwall cu postari realtime - tehnologie, powered by ZeList Monitor, pentru cei mai conectati fani

Pe langa participarea la concerte sau la activitatile creative, pasionatii de tehnologie vor fi incurajati sa-si puna pozele si sa-si exprime creativitatea pe retelele sociale, folosind hastag-ul oficial al festivalului: #blajalive
 
Continutul realizat si postat de ei va fi afisat in timp real pe un ecran din perimetrul festivalului, putand fi astfel apreciat de toti participantii.
 
Festivalul de pe Campia Libertatii isi va deschide portile duminica, 4 iunie 2017, de la ora 12:00 si se va incheia luni dimineata (5 iunie), la ora 02:00. Ziua de luni, 5 iunie 2017, este declarata sarbatoare nationala in Romania, fiind libera pentru o parte dintre cei prezenti.

Reguli generale de acces la Blaj aLive Festival 2017 pentru publicul larg 

Pentru a putea intra in spatiul special amenajat pentru festival, publicul trebuie sa prezinte in zona de acces (Info Point-ul Blaj aLive) un bilet sau o invitatie valabila.
 
Zona de acces in festival, Info Point-ul Blaj aLive, va fi amplasat la intrarea principala in Ansamblul Campia Libertatii Blaj din strada Campul Libertatii, Blaj.
 
 
 

Reguli foto-video pentru publicul general !

Este interzis accesul in zona de festival cu camere foto cu obiective detasabile, indiferent daca sunt profesionale sau nu. Va fi permis accesul doar cu dispozitive compacte, mai exact cu aparate cu obiective non-interschimbabile si fara a folosi blitz-ul si nici modul „filmare”. In caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru a notifica si clarifica posibilele neintelegeri ale restrictiilor comunicate. Va ramane interzis accesul cu orice fel de trepiede, blitz-uri detasabile, aparate de filmat (camere video) si alte accesorii, in special de dimensiuni mari. Intrarea cu obiecte de valoare in incinta festivalului sau lasarea lor in grija altor persoane ramane in raspunderea exclusiva a proprietarului. In apropierea scenei Freedom Stage sau a zonelor muzicale, folosirea blitz-urilor este strict interzisa.
 
Fotografii acreditati au accesul permis in zona de „photo pit” pe durata primelor trei piese ale majoritatii formatiilor, doar insotiti de un reprezentant al organizatorilor (photo pit = zona special delimitata pentru fotografii acreditati, existenta in fata scenei „Freedom Stage”, scena principala). Exceptie de la acest lucru face artista Amy Macdonald al carei concert nu poate fi fotografiat si nici filmat ca urmare a regulilor primite de la managementul artistei.
 
Accesul tinerilor participanti cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani se realizeaza in baza unui bilet valid si este permis doar daca sunt insotiti de o persoana adulta cu un bilet valid. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit daca sunt insotiti de un adult cu un bilet valid si cu o copie a unui act doveditor a varstei copilului. Parintii sau insotitorii sunt responsabili pentru siguranta copiilor.

Biletele vor costa 60 de lei/ persoana in perioada festivalului si sunt disponibile in retelele Eventim, Myticket, iaBilet.ro sau Kompostor sau direct pe www.blajalive.ro. De asemenea, bilete de 1 persoana vor putea fi achizitionate si fizic, in ziua evenimentului, de la Info Point-ul Blaj aLive, amplasat la intrarea principala in festival. Numarul acestora va varia insa in functie de locurile ramase disponibile in acel moment.
 

CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: Blaj alive, evenimentul lunii iunie, judetul Alba, campia libertatii, ziaristi, fotografii, Amy Macdonald

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>