#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Votati pentru Andrei Hanches, albaiulianul care vrea sa participe la o expeditie stiintifica in Antarctica

Votati pentru Andrei Hanches, albaiulianul care vrea sa participe la o expeditie stiintifica in Antarctica

Revista nr. 387 | 27-03-2017 | Alexandru Mitchievici


Are 21 de ani şi studiază la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, secţia istorie-arheologie. Vrea să ajungă în Antarctica prin intermediul unui concurs Oceanwide Expeditions. Albaiulianul Andrei Hancheş...


„Concursul internaţional la care particip este organizat de Oceanwide Expeditions. Ei fac anual concursuri prin care o persoană desemnată de ei prin intermediul voturilor şi a originalităţii poate câştiga o expediţie la extremităţile planetei, Arctica şi Antarctica. Am participat şi anul trecut din dorinţa de a călca pe urmele marilor exploratori de la capătul pământului, Edward Wilson, căpitanul Robert Falcon Scott şi desigur Emil Racoviţă”, a declarat Andrei Hancheş.

„Pasiunea pentru natură şi viaţa sălbatică (Wildlife) o am încă de mic copil. Toată lumea se naşte cu entuziasmul şi pasiunea pentru sălbăticie, după parerea mea încă de la o vârstă fragedă se văd aceste chemări spre natură. Eu doar am menţinut acelaşi grad de curiozitate şi de fascinaţie pentru lumea vie. Ştiu şi îmi aduc foarte bine aminte şi acum, când aveam vreo 10-11 ani, preferam să urmăresc viaţa animalelor sălbatice care se desfăşura bine-mersi, chiar şi în apropierea noastră. Îmi plăcea să urmăresc cu atenţie perechile de şorecari comuni care survolau cerul senin şi torid de vară în căutare de rozătoare sau să stau şi să privesc uluit frumuseţea coloniei de lăstuni de pe malul Mureşului, ca să nu mai spunem de cuc”, mai spune Andrei Hancheş.
 
 
VOTAŢI pentru ANDREI HANCHEŞ aici:
 

Se poate vota până pe 30 aprilie 2017. În acest moment albaiulianul Andrei Hancheş este pe primul loc în concursul de voting de pe oceanwide-expeditions.com.
 
Expediţia în Antarctica va avea loc spre finalul acestui an şi va dura 19 zile.
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: votati Andrei Hanches, albaiulianul, expeditie stiintifica, Antarctica, Emil Racovita, malul Muresului

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>