#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Intalnire de gradul 3 cu un scriitor albaiulian

Intalnire de gradul 3 cu un scriitor albaiulian

Revista nr. 387 | 27-03-2017 | Alexandru Mitchievici


Albaiulienii amatori de SF se pot întâlni marţi, 28 martie 2017, ora 19.30, cu un autor de gen: Lucian-Dragoş Bogdan îşi prezintă la Alba Iulia 4 noi cărţi. Este vorba de Frontiera 1, Frontiera 2, Vraciul de pe norul interior, Ultimul Flux.


Întâlnirea este organizată de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și Grupul Editorial Tritonic la XO LOUNGE din Alba Iulia (în Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, la etaj, intrarea laterală, dinspre HCC).

Invitat special al întâlnirii este scriitorul şi jurnalistul Dănuţ Ungureanu... care probabil va aduce şi el câteva cărţi science fiction pentru fani.

La eveniment participă şi Bogdan Hrib, editor al Grupului Editorial Tritonic.

Născut pe 16 iulie 1975 la Alba Iulia, Lucian-Dragoş Bogdan are la activ 14 cărţi publicate. Absolvent al secţiei de matematică-fizică din cadrul Liceului „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia, Lucian-Dragoş Bogdan este licenţiat în management al Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca. În perioada 2000-2006 a realizat caricaturi pentru ziarul Informaţia de Alba.
 
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: intalnire de gradul 3, scriitor SF, Lucian Dragos Bogdan, XO Lounge, frontiera, carti, Danut Ungureanu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>