#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Spectacolul Oscar se joaca din nou la Alba Iulia

Spectacolul Oscar se joaca din nou la Alba Iulia

Revista nr. 386 | 20-03-2017 | Alexandru Mitchievici


Marţi, 21 martie 2017, ora 19.00, Grupul Skepsis continuă seria de evenimente din cadrul proiectului cultural de tineret Stagiunea cu Skepsis 2017 cu spectacolul OSCAR, după Claude Magnier - un spectacol cu un comic spumos, cu un ritm susţinut, în care răsturnările de situaţie şi jocul personajelor captează imaginaţia publicului provocând o savurare deplină a situaţiei.


Vom asista la o zi din viaţa lui unui multimilionar, una dintre acele zile pe care nu o uiţi niciodată şi care pare să fie trăită special pentru a ne aminti că nimeni nu este scutit de probleme şi că uneori nici măcar o mare avere nu te poate scoate uşor din încurcătură. Este vorba de o avalanşă de întâmplări neaşteptate, o intrigă care se înfiripează treptat, sufocant, şi în care toată lumea pare să conspire împotriva lui.

Biletele (5 lei - preţ redus pentru elevi, studenţi şi pensionari; 10 lei preţ întreg pentru adulţi) se pot achiziţiona la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor începând de joi, 16 martie, de la ora 12.00. Încasările reprezintă o plusvaloare a proiectului şi sunt direcţionate spre susţinerea activităţilor propuse şi spre îmbunătăţirea şi reeditarea lui în viitor.

Spectacolul este realizat în cadul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2017, un proiect cultural cu pronunţat caracter educaţional, prin care Grupul Skepsis îşi propune să ofere albaiulienilor, lunar, pe tot parcursul anului, o serie de spectacole de sală şi de aer liber.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Fundaţia Inter-Art Aiud, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia şi Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Comunicat Skepsis
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
 
Taguri: spectacol, Oscar, se joaca, Vasile Dinga, Viorel Cioflica, stagiunea cu Skepsis

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>