#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Spectacolul Micul Print la Alba Iulia

Spectacolul Micul Print la Alba Iulia

Revista nr. 380 | 11-02-2017 | Alexandru Mitchievici


După două reprezentaţii cu casa închisă la Cluj, cu peste 1.700 de spectatori, spectacolul Micul Prinţ porneşte în turneu naţional.


Prima oprire este la Braşov (29 ianuarie) - 2 reprezentaţii, urmând Alba Iulia (4 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor) şi Sibiu (5 martie) - 2 reprezentaţii.

„O cărticică scrisă în 1943 de Antoine de Saint-Exupery, pasionat aviator, autor de cărţi de aventuri şi amintiri, reporter de război, avea să devină cea mai celebră operă literară de limbă franceză din secolul XX şi să creeze un simbol cu valoare de cult. Micul Prinţ a intrat definitiv în cultura universală şi povestea atât de simplu şi de sensibil scrisă îi inspiră pe adulţi şi pe copii deopotrivă. Organizat de Cortina Events, spectacolul este susţinut de Teatrul de Nord Satu Mare. Spectacolul este recomandat tuturor copiilor cu vârsta între 7 şi 87 de ani”, spun organizatorii.

Durata spectacolului: 60 minute.

Preţul biletelor: între 25 şi 45 lei, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Bilete disponibile la casieria de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, şi online pe www.biletmaster.ro
 

CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: spectacol, Micul Print, Alba Iulia, Antoine de Saint Exupery, teatru pentru copii, limba franceza

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>