#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Ordonantele rusinii au decredibilizat Guvernul Grindeanu

Ordonantele rusinii au decredibilizat Guvernul Grindeanu

Revista nr. 379 | 04-02-2017 | Alexandru Mitchievici


Liviu Dragnea, premierul de facto, l-a împins pe Sorin Grindeanu să emită ordonanţele privind dezincriminarea unor fapte de corupţie, dar ordonanţele s-au întors ca un bumerang împotriva lui Liviu Dragnea. Ordonanţele au scos sute de mii de români în stradă în circa 70 de oraşe din ţară şi în alte zeci din Diaspora.


Ordonanţele sunt ceea ce în tenis se numeşte greşeală neforţată. Deşi a câştigat detaşat alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, PSD are mult de suferit din cauza ordonanţelor, emise în timpul nopţii.

„Noaptea ca hoţii”, scandau protestatarii la mitingurile din ţară !

PSD s-a ales cu o gravă problemă de imagine, iar premierul Grindeanu şi-a pierdut credibilitatea. Din acest motiv nu va mai sta mult în fruntea Guvernului pentru că aduce deservicii partidului. Cu primul prilej, Liviu Dragnea se va descotorosi de Grindeanu.

În privinţa lui Iordache nu mai este nici un semn de întrebare: el va fi sacrificat ! Poate chiar astăzi, 4 februarie... Este un balast inutil pentru PSD !

Sâmbătă, 4 februarie 2017, Liviu Dragnea a declarat pentru dcnews.ro că ordonanţele ar putea fi abrogate... dacă îl va putea convinge pe premierul Grindeanu. Grindeanu va spune da, să trăiţi, şi va semna orice pentru a opri protestele care nu mai contenesc din 31 ianuarie 2017.
 
Să vedem dacă PSD va învăţa ceva din aceste proteste ! Mi-e teamă că nu !
 

*E de neînţeles cum au fost emise ordonanţele ruşinii, care fac din PSD un partid prea tolerant cu politicienii corupţi. Dacă nu emiteau aceste ordonanţe, PSD-iştii puteau face orice „manevre” la guvernare! Nederenjaţi... Au ales în schimb varianta mai complicată, care a şifonat rău de tot imaginea marelui câştigător al alegerilor parlamentare de la 11 decembrie 2016.

**În primele seri de proteste, Antena 3 şi România TV acuzau o lovitură de stat dată de cei care au ieşit în stradă. De fapt a fost un simplu exerciţiu de solidaritate civică. Dacă erau iniţiat de PNL (un partid controversat după unirea dintre PNL şi PDL), protestele nu aveau nici o şansă de reuşită !

***Dragnea a spus că Iohannis este în spatele acestei „mineriade” (n.a. - protestele de amploare), Bogdan Chiriac a spus că este o lovitură de stat. Corina Drăgotescu a dus aberaţia pe cele mai înalte culmi: „Oamenii sunt plătiţi cu 100 de lei pentru a ieşi în stradă, copiii cu 50 de lei, câinii cu 30 de lei”...
 
****Într-o conferinţă de presă susţinută sâmbătă, 4 februarie 2017, la ora 20.30, premierul Grindean a anunţat că a doua zi, duminică, 5 februarie 2017, ordonanţa amnistiei va fi abrogată !
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: ordonantele rusinii, au decredibilizat, guvernul Sorin Grindeanu, proteste in strada

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>