#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Studentii Universitatii Alba Iulia pot da note profesorilor

Studentii Universitatii Alba Iulia pot da note profesorilor

Revista nr. 378 | 22-01-2017 | Alexandru Mitchievici


23 ianuarie 2017 este ultima zi în care studenţii îşi pot evalua profesorii şi mediul de învăţare din Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

 
Pentru a participa la acest „sondaj” (evaluare), toţi studenţii trebuie să completeze chestionarele de evaluare a cadrelor didactice, accesând link-ul: https://193.231.35.81

Site-ul UAB explică toţi paşii pe care cei care participă la „sondaj” trebuie să îi facă:

Studenţii din anii terminali de la licenţă şi masterat sunt rugaţi sa completeze atât chestionarele de evaluare a cadrelor didactice cât şi chestionarul de evaluare a mediului de învăţare din Universitate, accesând link-ul: https://193.231.35.81.

Pentru accesarea link-ului https://193.231.35.81, în funcţie de browser-ul utilizat, studenţii vor parcurge următoarele etape:

a)Google Chrome - va genera mesajul: Your connection is not private. Se face click pe opţiunea Advanced, apoi Proceed to 193.231.35.81 (Unsafe); - BROWSER RECOMANDAT!!!
b)Mozilla Firefox - va genera mesajul: Your connection is not secure. Se face click pe opţiunea Advanced, apoi Adaugă excepţie şi la final Confirmă excepţia la securitate;
c)Internet Explorer - din variantele afişate, se optează pentru Continue with this website (not recommended). Menţionăm că aceşti paşi sunt necesari pentru a accesa certificatul digital instalat pe serverul INTRANET privind securitatea informaţiilor.
 
Logarea studenţilor în programul de evaluare se face folosind:
- la câmpul utilizator -  codul numeric personal (CNP).
- la câmpul parola - ultimele 4 cifre ale CNP-lui.
 
După logare, se accesează modulul „Evaluare proces de învăţământ”, moment în care se deschide o pagină cu disciplinele din planul de învăţământ pentru semestrul I.

Se selectează cadrul didactic aferent fiecărei discipline (atât pentru curs, cât şi pentru seminar/laborator/proiect) din lista cadrelor didactice ale universităţii, după care se trece, efectiv, la completarea chestionarului de evaluare a cadrului didactic respectiv.
 
 
După completarea integrală a chestionarului, acesta se salvează accesând butonul „Salvare formular” şi se continuă în acelaşi mod pentru fiecare disciplină în parte.

Studenţii din anii terminali de la licenţă şi masterat sunt rugaţi să acceseze în plus şi modul „Evaluare Universitate” şi să completeze şi Chestionarul de evaluare a mediului de învăţare oferit de Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. După completarea integrală a chestionarului, acesta se salvează, accesând butonul „Salvare formular”.

După finalizarea completării chestionarelor, fiecare utilizator va folosi butonul Ieşire, pentru anularea logării în baza de date.

Centrul pentru Managementul Calităţii şi Strategie Instituţională din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia vă asigură că răspunsurile dumneavoastră la chestionare sunt confidenţiale.
 

CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: studentii, universitatea Alba Iulia, note, profesorilor, mediului de invatare

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>